Ама,помладите учат од постарите. Расипана била младината велат... Па,е,кога гледа и учи од постарите. Секоја девојка/жена може да се дотера,ама не е во ред ептен да ѝ се гледаат градите. И да,прашање на личен вкус е,па нормално е и тинејџерското однесување на постара жена да е невкусно и неморално за некого.
Вистинска другарка е онаа на која прва и вртиш кога те мачи некој проблем или си тажна. После 5 минути разговор со нејзе крекаш и плачеш од смеење и сфаќаш дека не е се толку црно. Е таквата да си ја чуваш бе лепотице.
Еве сум, гледам ефтини летови за Америка Му кажувам на мојов, а он запнал да сме оделе за Рим Вечер ќе се собираме сите колеги од работа на божиќна прослава, така секоја година , па се мислам што да облечам или во тренерки у мој стил да појдам Утре е во план да одам да го видам лигушот мој, додека пишувам ми се појавува пред очи сликата кога дечко ми во раце го зема малото, добро де, си признавам, он очигледно сака деца , начинот на кој го гледаше, го гушна, му збореше ,,,, леле па јас што сум му тетка така не го титрам , знам за карање сум Во недела сум на работа , па затоа денес чистам и перам по дома. Ви посакувам убав викенд на сите
Леле немој толку срцепарателно да не заплачи некоја на форумов. Убаво ти рекла жената, ако некој не можи да си дозволи одмор тоа не значи дека другите не смеат да објавуваат слики. Тоа не е споредување дете со одмор и не туку запаѓај y транс. Леле колку болело чекај да се избришам се размрсулавив. Научени цело време да глумите жртви. Ако тебе нe ти е убаво во животот другите ќе ја кријат својата среќа затоа што ти си нежна и како не им е срам тебе да те вознемируваат. Не бе срцка, не те вознемируваат они, се вознемируваш сама пошо ќе пукнеш од љубомора и од завист. Кој ја негира твојата болка? Може да сочувствува секој али никој нем обврска да се грижи ти да не си се растажела пошо нит си мало дете нит си најбитна особа у свет па сега пазете сите. Секој има проблеми. Од кај знаеш дека и таа што си објавува не поминала трнлив пат па сега си е среќна. Немале емпатија кон тие што немале деца. Циркус.Избрши ги од социјалните мрежи и чао. Колку завист има во народов, да не можеш да се радуваш на туѓа среќа, срамови живи.
Кога ке укапирате дека со тагнување на бутикот од кај што ви е купен паралот или накитот, им правите муфте реклама, а они ве одрале за турска роба, евентуално од али.
Нaпишaв oгрaничени или љубoмoрни. Ти ми врaти нa пoстoт и искoментирa сaмo зa љубoмoрни пa oчигледнo е кoе oд двете е
Ги обожавам обичните, едноставни задоволства во животот. Како на пример, кајгана со сланина и сирење за ручек, силно кафе во пар со цигара и помислата дека иде продолжен викенд
Луѓето ми велат дека лоша карактеристика ми била дека кога лажам многу се смеам.Епа знаете што е полошо?Се смеам и кога не лажам.И сега луѓето мислат дека лажам и кога не лажам и се е комплицирано
У нејзино време давале машките по 500, женските по еднаш, а јас еве у мое цел живот сум тригерната од ваков лош хумор.
Сдк уствари да прашам, @theowndemon кој е тој доктор мајк или како беше? Умни совети давал за спиењето, спиење може ќе совладам, да не треба уште нешто умно да научам. И сдк не претерувај со бруфенче, не е тоа бомбонче. Тоа совет, ако сакаш да бидеш згодна неопходна и по 40, ако нејќеш не мораш И уште сдк, искрено, нема разлика дали имаш 20 или 40. Разликата ја праи тоа кога ќе родиш дете, па принудно ќе бидеш ненаспана. Дали има разлика на 50, ќе ви пишам од иднината.
Ќе се надоврзам со еден екстра глуп шовинистички виц од постот на Кримсон, на кој чекам одговор од вас. Која е разликата меѓу мажите кои кажуваат вицови за плавуши од оние кои не кажуваат?