^Секоја генерација си имала свој доктор. Ќе го изгледам. Инаку ние од генерацијата на Опра, само за др.Оз знаеме.
Како дете го имам гледано и Д-р. Оз. Мајк го загледав пошто ми е ептен сексич и прај реакции на мимс за доктори ама уз пат кажва и интересни работи. Прво го открив кога праеше реакции на серии, медицински драми, кои уствари јас ги гледам, и дур гледаше кажваше зошто се грешни. Така да то со спиењето, беше во ново видео ми се чини, ама пак уз муабет беше во смисла: „ко ќе ми дојди пациент и ми речи дека перфектно функционира со 5 сати спиење, не знам како да му објаснам дека треба поќе пошто уствари е за здравје“. И после збораше малку за то, дека треба поќе да се спие, зошто, ова-она. Оваа плејлиста шо ја пуштив, каде што одговара прашања од коментари, тие му се единствени конкретни видеа. Така да ако Доктор Мајки тука вели дека треба да спијам поќе од 5 сати, ќе пробам.
@Biljarkata @theowndemon каков др.Оз/Мајки еден и единствен за сите генерации е Spoiler: Cheers Па и откако германската компанија „Др. Еткер" постигна договор за преземање на 50,67% удел во шпанскиот производител на панливи вина „Фреиксенет" нема проблем за спиење.
Др. Еткер не оди на тв/нема јутјуб канал. Само во кујна оди а јас кујна многу не обичам, пре би ресторан.
Ми излезе едно видео каде што некаде во светот, дебели жени дефилираат на модна писта облечени во бикини, зрачеа со самодоверба жените, иако сите до една беа со виснати гради, виснат стомак преполн со сало, имаа многу целулит и стрии, ама барем сериозно го сфатиле она дека еден е животот и треба да си го живеат ко што треба. Им пуштам рака, бидејќи од другата страна сум јас, и јас сум дебела, ама "цврста" бидејќи немам родено, ама пак бикини не сум облекла 5 години, само затоа што слушав и читав коментари како е грдо да се гледаат паднати ц*ицки и сало на изволте. Жалното е што и на прагот на 2020, се изначитав колку грозно изгледале тие жени денес, а од друга страна први се да ти скокнат да бранат права на други маргинализирани групи. Добро бе, кога ќе сфатите дека со секој ваш грд коментар некому уште повеќе му ја уривате сјебената психа? Да, дебелината е болест, и не е воопшто здрава, си стои тоа, ама престанете да долевате сол на раната
Мачето нешто не ни е весело, не апе. Инаку е среќна кога се враќаме дома, посебно петочки, стално е в такво едно лудо издание.Кине, влече, тегне, така љубов искажува. Ене ја легнала во лавабо, којзнае, може мир фаќа таму од нас. А и ја видов како ќесето со кантарионот го влечеше, ќерка мамина, си го знае лекот.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1044352745627830&id=519908374738939 Ова мачево сум јас, а кучето е цимер,кога го нервирам.
До кога со ваков загаден воздух?? Страшно е луѓе...немаме поима колку е страшно за нашето здравје.Дали се спрема некој протес нешто против тоа знае некој??
Колку бил убав животот да не те боли кур на работа, и да се праиш глуп и ко нишо да не разбираш, да си работиш полека, без да ти е гајле за колегите... Епа си легнав и ја на брашното. Ајт нека се угоде. Амин.
Имам Хронична болест,навивам за еден тим целиот живот,права љубов,страст,енергија,адреналин.Дури и играв за тој тим,тоа беше еден мој сон,вечно ке биде во моето срце
Кога некој ќе почне да ми туфка, офка, да се жали без усул и да шири негатива мислам се разболувам од нервоза.
^ А уште полошо е кога некој насекаде шири пораки за positive vibes и сличен лажен позитивизам a после на само ќе ти се жали постојано, без усул и тоа за исти работи цело време.