Ја сакам оваа ноќ, ми има посебна магија.Вечерва на оваа Богојавленска ноќ,на полноќ,ќе погледнам во небото и ќе се заблагодарам за сите прегратки што ги добив,од љубов,од пружање поддршка ,од очај...од сите што ми се драги...и овој пат не барам ништо од Него, само ќе се заблагодарам на тоа што го имам. Само прегратка сакам,мир и утеха...
Сакам да и кажам нешто на една личност од минатото, нешто што и сега да имам прилика во живо не би можела да го кажам од срам. Сигурна сум дека тоа што го направи мислеше дека не се приметува, но.. Спојлер на клупата додека седевме се чувствуваа силни вибрации кога прдеше.
Не знам за вас ама јас не можам да поднесам ликови од типот - денес едно, утре друго. Биполарни створења.
Каква атмосфера напрај Петар Грашо во Охрид... Ни ги стопли срцата на сите на минус неколку степени. Плејбек и живо немат разлика...
Колку и да сте се потрудиле, колку и добра работа да сте завршиле, дури и да е сјаен и беспрекорен резултатот... Секогаш ќе се најде некој за кој нешто не е доволно добро, не е комплетно, не е совршено. Секако дека не е совршено. Ако намерно барате грешки и пропусти, ќе најдете секогаш и секаде. Никогаш, ниту во најлуд сон, нема да бидете доволно добри за сите околу вас. Само продолжете напред.
Го глеам ова и си викам супер, на некој му се допаѓаат моите мислења, ставови, конечно некој ми дава валидација на форумов... Отварам нотификации за да видам дека моето размислување кое му се допаѓа е уствари мислење што го напишав пијана во првата тема што ми се појави во петокот вечерта... Ок.
Сабајле на телефон со баба ми. Таа: Христос се роди! Јас: Абе бабо, па нели се роди веќе еднаш годинава? Таа: Еее... епа ако, уште нема 40 дена. Да си ми жива и здрава.
Џабе верник кога на голем ден си вистински сељак. Ми се гади од луѓето, менталитетот и државата воопшто. До каде сме со крајот на светот?
Така је Наташа!! Удри по младината иако овај шо се затепа е маж сигурно над 30 години и е приближно нејзина возраст
Годините не се важни, не е мерило на зрелост, џабе начукал толку години кога од дома не е воспитуван како да се однесува.
Баш тоа сакам да го кажам. Ама на вакви луѓе најлесно и е да ги обвинат младите, а врска нема. Одамна Водици е фестивал на глупирање кај шо учесниците мислат дека се на Олипијада и се тепат. И искрено гледам ги сите пишуват "овоа е срам". За мене не е срам, секако очекувано е стандарт. За еден телевизор џигерите ќе си ги извадат. Жално е, далеко е од срамно.
Na ogromna tolpa narod ne e cudno da ima nevospitani i neodgovorni poedinci.Toa ne dava pravo da se ocrnuva ovoj den i praznik.Normalno sega site ke zboruvaat za nemiliot nastan vo Stip a ke se zaboravat eden kup ubavi nastani,humanitarni akcii,druzenja,radosti koi go prosledija ovoj praznik.
Ама ова се случува секоја година, секоја. Не е од сега. Цела Европа ни се смее. Европо, немој да не чекаш.