Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.414
    Допаѓања:
    9.440
    Ево ги нашкола сиве...:mm: |(
    таман се навикнавме на одмор се од почеток :doh:

На Superlejdi27 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.193
    Допаѓања:
    84.091
    14 години исполнети со љубов,радост ,смеа и многу искушенија кои несомнено се дел од секој човек и заедно поминати и пребродени се сигурно полесни...
    Да не се множат љубави :l:

На Purplelilac, cresa-jagoda, Rama и 20 други им се допаѓа ова.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.096
    Некогаш не ги разбирам Малтежаните. Кога треба да менуваш чекови тогаш или плаќаат сметки или прашуваат нешто. Само колку дома да не се.

На Herrera, LejlaD, prominent и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.819
    Допаѓања:
    170.166
    Сакам да кажам, утрово добив една идеја. Го учам кучето команди како седи, лежи, чекај, здраво и сега најново ќе го учам да враќа топчето кога си играме. И уште неколку вакви команди и ќе му сошијам капа како за дипломирање, ќе купам нова долга играчка и ќе ставам панделка и ќе му правам церемонија за дипломирање на кучето. [​IMG] Ми поможи другар со идејава кога утрово ставив стори дека кучето е „на час“ и дека научи колку толку да легни, па ми врати дека сака да присуствува на дипломската, кога ќе заврши дого со формално образование.

Шо ме интересира е, шо се други вака основни команди да го доучам, шоимало за шиење капа и купвање нова играчка. Битно да учи детето.

На Purplelilac, Lella, Nausicaa и 20 други им се допаѓа ова.
  5. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Човек сам најдобро ќе си ја најде мотивацијата. А често, и решението за проблемот.
    Друга работа е што за многу работи и не треба мотивација, треба само навика.

Сфатив дека колку помалку се жалам и барам поддршка, подобро.
    Некои не сакаат да слушаат, а оние што сакаат да слушаат, не можат да решат ништо.

На tirkenbal, Purplelilac, Peperutce1115 и 19 други им се допаѓа ова.
  6. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.098
    Допаѓања:
    55.895
    Конечно излезе сонце после две недели само магла и ништо друго. Депресија ме фаќа што не можам да излезам и да го искористам, поточно немам со кого да излезам.
    Ќе си гледам бледо од прозор.

Си сакам сонце, ама си сакам и дожд. Дождот барем не ме прави тажна кога немам со кого да излезам и седам дома. :smirk:

На Purplelilac, Peperutce1115, cresa-jagoda и 15 други им се допаѓа ова.
  7. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Сакам да прашам и замолам за услуга.
    Пред некој ден бев кај другарка, ми ја пеглаше косата и се заљубив во себеси од толку што беше убава пресата и преубаво ме испегла. Одма бев во Сетек, од таму ја купила и ја нема. На нет стои дека е достапна во Ресен. Да знам дека вистина ја има во Ресен одма ќе тргнам, ама не сум сигурна џабе да не шпартам до таму. Ако има членка од Ресен што случајно живее блиску до Сетек може да праша дали ја имаат пресава?
    http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10147&product_id=71327&mfp=manufacturers[204]
    Цел ден ѕвонам кај нив не ми креваат, пишав на сите можни места за контакт и мејлови и на фб и на инстаграм никој не реагира, во овој тука Сетек не знаат да кажат, а не се сигурни дека се ажурира редовно ова на страната...

На LejlaD и prominent им се допаѓа ова.
  8. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.690
    Допаѓања:
    35.605
    Можат без проблем да ти ја донесат од било кој град во твојот. Мене така ми донесоа плотна од Охрид во Скопје.

9. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.166
    Го имаш истиот модел и овде:

https://www.tehnomarket.com.mk/product/738488/rowenta-sf4522d0-presa-za-kosa

https://www.krusel.mk/rowenta-sf4522d0-presa-za-kosa

На irrelevant му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.241
    Допаѓања:
    40.087
    Многу си ја мразам особината во мојот карактер кога е во прашање социјалата, сакам да сум што е можно повеќе невидлив за опкружувањето и избегавам контакт со луѓето што ги познавам.

Пред некој ден бев излезен и видов еден познат човек, иако не ми текнуваше од каде... Човеков дојде до мене и ме поздрави.
    Направивме муабет и го препознав кој и што беше кога ми кажа дека бевме на времето заедно во болница на инфузија.

Ме праша како сум? Сум се направил ли операција? Он се направил, добар бил, одличен, немал мака веќе никаква, знаете, стандард муабет... Ме поздрави и ми посака убав ден.
    Толку беше. Неколку реченици разговор ама ми го разубави денот.
    А да беше до мене, никогаш немаше да му пријдам и поздравам...

Не се сакам оваков, ама ИЧ, а не знам како да се променам. :(

На WarriorAngel, tirkenbal, Love 83 и 20 други им се допаѓа ова.
  11. teaiva

teaiva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    524
    Во Сетек можеш да си нарачаш од нивната страница,било каде да ја има ке ти ја достават на врата,нормално ти ке си платиш каргото.А исто и во самата продавница можат да го повлечат производот од градот во кој го има ,па за два три дена да одиш да си го подигниш.Јас имам купувано на двата начина..позз

12. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.384
    Допаѓања:
    20.692
    Си уживаме со лепотанот мој, дека ги завршивме обврските порано:) IMG_20200121_172332.jpg

На Lella, buba4e89, mula и 25 други им се допаѓа ова.
  13. teaiva

teaiva Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    524
    Значи едно зло никогаш не оди само,недај боже човек да го затепа малер,мава од сите страни...секој чекор погрешен ,биди паметен па реши се следен чекор да направиш....

На Love 83, Rama и LejlaD им се допаѓа ова.
  14. Superlejdi27

Superlejdi27 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2020
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    1.380
    Многу ми се спие.. :yawn:а јас сеуште дремам овде

На LejlaD, prominent, НаталиЛили и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.129
    FB_IMG_1579696213901.jpg
    :D:D:D

На Ladybug98, Love 83, Nausicaa и 21 други им се допаѓа ова.
  16. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.434
    Сдк предлог закон да се забрани правење на пивтија/пача.
    Oh God, колку грда работа е. |(

На Angie1432, KateKane, hermosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.087
    Секој ден си велам:Добро бе главо дрвена, кога ќе се научиш за сенешто да кажуваш НЕ?]:)
    И до кога главата ќе ја носиш само за стрижење:tmi:

На LejlaD, Purplelilac, Love 83 и 11 други им се допаѓа ова.
  18. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Ти ја разбирам нервозата ама наместо да се нервираш што донирале за нешто убаво, нервирај се што ги трошат парите за глупости додека децата се разболуваат и умираат. Нервирај се што изградиле милионски споменици додека болниците се муфлосани, нервирај се што потрошиле милиони на палми, и тако даље. Не се нервирај затоа што на некого тие 100 000 евра му помогнале. Огромните пожари што ја зафатија Австралија експерти проценуваат дека на цела планета имаат влијание. Така се градат добри односи со државите, и за Албанија се донираше кога беше земјотресот во Драч пред скоро. И за Србија кога беа поплавите пред некое време. И кај нас би донирале државите кога нешто би не снашло, не дај Боже...

На Purplelilac и dayla им се допаѓа ова.
  19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Сакам да кажам дека некогаш ми е многу жал кога сум нетрпелива со мајка ми и татко ми, а тие сѐ прават за мене и сестра ми.

Ме фати некој бран меланхолија сега откако заспа детето. Ги испратив прееска и некако не ми беше убаво што си заминаа ко набрзина... А мајка ми срце, вика ај ќе те оставиме на раат да си се одмориш.
    Кој црн одмор мајко со џагуре.

На tirkenbal, Purplelilac, Miss666 и 14 други им се допаѓа ова.
  20. kukidi

kukidi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    174
    Многу мразам во оваа држава што неписмени критикуваат неписменост, неспособни урлаат по други неспособни. Ај гонете се барем во странство таму ширете негативна енергија. Кој треба да ви објасни дека вие сте државата никаква.

На Lella, dayla, Sejfullai и 4 други им се допаѓа ова.