Денес утепана малку од денов ,малку од животов ... Животов ми минува во досада и во монотонија , немам ниту желба ниту волја за ништо .... немам никаква инспирација за нишо ...поглуп живот не можеле да ми напишат наречниците на 3 вечер
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=608275379962449&id=371599106963412 Градоначалник Горанчо Крстев, господин, човек од народот за народот, злоупотребувач на работната позиција, манијак,предатор. Гнаса !
Сакам да кажам дека мајка ми е во многу тешка состојба, на лекар ни рекоа дека деновите и се одбројуваат, се чувствувам ужасно, сакав да споделам негде за малце да ми олесни, сакајте си ги родителите и бидете со нив што е можно повеќе, не им се лутете и гушнете ги, нека знаат дека ви значат !!!
СДК се трудам да се држам до распоредот за вежбање, ама има денови (како денешниов) у кои удрам на јадење и после се осеќам како дебилче
Аааааааааааааааааааааа Ххахахаххахаахахах ниедна песна не знам од тие што ги отпеа , ама најјак коментар под клипот ми е ....певачича са корона вирусом Ко сме кај србите, единствена срање емисија што редовно ја следам е Брак на невиџено. Буквално сите епизоди ги имам изгледано. Еве вечер ќе ја прикачат и новата епизода , ама овие двајцата многу сериозни ми изгледат Убав ден на сите П.С. @MarigoldA , тебе најмногу ти треба гушкање , јави се на рецепција да знаеме дека си подобро
Баш е срање емисијата ама и јас ја гледам нон стоп Дури понекогаш срам ме фаќа од самата себе кога ќе ми текне како го минувам слободното време
не сакаме неурамнотежени ликови и драматурзи. едноставно ми се повраќа од такви. со глупоќа ќе се снајдам, знаеш глуп е. ама од овие погоре не можеш да знаеш што може да очекуваш. затоа ги исклучувам.
Херерица Фала што мислиш на мене, добро сум иначе без гајле. Ти праќам гушки. И торта. Today is ma bday
Светот е опасен, особено овај 21век кога е век на технологијата. Луѓето се опасни, љубоморни, кодоши, местачи и опседнати со завист. Не навлегувајте и не играјте валкани игри за туѓ интерес. Чувајте си го грбот секогаш бидеќи секогаш има некој зад вас кој ве следи. И не седете на маса со секого, тој шо ти се прај пријател всушност тие не пријател. Чувајте се и господ да не чува сите од валканиов свет! DANGEROUS!
@bicycle, секогаш ќе ги препрочитувам книгите. Ме потсетуваат на безгрижните детски денови. Не верувам во магија, но за Хогвартс правам исклучок
Безвременски се, а и филмовите ги сакам. Само глумецот Северус Снејп (Алан Рикман ) не можам да го преболам. Одличен актер. Имало и страница за Хогвортс, само никако да ја најдам.
Мораш да бидеш силен. Знам како ти е. Поминав низ истото. Последните денови беа пеколни. Пробавме се, ама не успеавме да ја спасиме. Се надевавме на чудо....ама....така сакал Господ. Се надевам дека е на подобро место.