Поздрав до сите што не им е океј да се јадат кучиња ама прифатливо им е да се јадат свињи и други месишта.
СДК дека очајот да си сакан автоматски ја генерира и акумулира омразата кај тебе. Полека...неможе сите да те сакаат
Кога станав волку остра на јазик? Некогаш не се препознавам себе. Сите ме знаат како молчелива и многу толерантна, но не е така кога треба да се штитам себе и моите најсакани. Влакната на јазик ми ги снемува, стравот и затвореноста во себе исто така. Кога знам дека сум во право, тешко дека некој ќе ме запре. Нема таква сила. И нема молчење веќе, ако сама не се изборам за себе, нема кој друг.
Ни најмалку не очекував волку внимание, благодарам на сите што ми пишавте ме посоветувавте и понудивте помош, ви благодарам од се срце, како што кажав сеуште верувам во чуда и се надевам на најдоброто !
Пред да избирате било што, да не заборавите дека не сте должни да се правдате некому. Поготово не на луѓе шо не ве познаваат доволно добро. Само храбро пред себе со одлуките.
СДК штотуку добив покана да го тестирам новиот дизајн на Фејсбук. Првите впечатоци ми се задоволителни,дизајнот им е прилагоден спрема апликацијата за на телефон има сличен изглед и поставеност на опциите исто како кај самата апликација а исто така го има и dark mode-от и некако е се попрегледно спрема претходно! МаркО добро завршена работа
СДК дека сум многу едноставна личност, не ми треба многу. Чизбургер со помфрит, па чоколадо за десерт. И што сакаат нека кажат, од добра храна нема поголемо задоволство
Е ај нека не просветли некој за ова, и јас сакам да знам. Иначе една стринка моја еднаш трчаше кај мајка ми во двор да и дала мекици за внучето оти му мирисало, оти машко да не му отекло ако не се лажам беше. Девојчињата иначе не се деца, нив не им се јаде.