А ова му паднало на некого до сега што не каснало? Ама стварно па, ептен е глупаво и крајно дискриминирачки. Кога ги носат у продавница се ли им купуваат да не им паднат?
Најглупаво беше кога блиски пред 19 години им збореа на други за еден,машко е,дај му да касне,да не му падне,тој е јунак,лоза ќе продолжи,а после неколку години тоа исто машко ги испозафркна тешко и сега не покажува грижа за нив. Го размазија претерано и тоа им се удри по глава.
Дали ако додека е дете не му даваат да касне, понатаму ќе има проблем со ерекцијата дека нели, ќе му паѓа? #прашањакоимемачат
Не ти е касно да пробаш Или има лимит ова, само за деца важи. Уствари ако отекува и на постари некои едвај ќе чекаат.
Ми го зема зборот од уста за вијаграта, афрички шљиви и таквимитидигала. Што пари ќе уштедеше народов.
Си гледав Викинзи онака забулено и кога одненадеш пресврт оп. Уште сум изненадена и дојдов тука да кажам, Спојлер Ајвар го уби Бјорн.
Не ми иде сон, а утре работна сабота ми е. Колку само не ми се работи...Како ќе се стане не знам. Ај уште една цигара па ќе бројам овци.
Кога има човек големи очекувања, често добива разочарувања. И велат, не очекувај ништо, за да не се разочараш. Но, дали можеме да не очекуваме ништо? Баш ништо. Во секој случај, сум почнала да не очекувам многу. И почесто почнав да бидам позитивно изненадена отколку разочарана. Затоа што добивам нешто што не сум очекувала. Нешто повеќе и нешто поубаво. Добро е вака.
Идентична ситуација, само на мојата тогашна другарка не ѝ велеа ,,ќе му падне" туку ,,ќе го боли". Наводно мораше да му даде чоколадо на помалото братче во спротивно ќе страдал неговиот полов орган. А замисли, можеа само да ѝ речат ,,помал е брат ти, дај му чоколадо" без фразата да биде асоцијација за полов орган. Уште тогаш длабоко во себе знаев дека станува збор за лага и стереотип, но тогаш бев дете и мислев дека нешто погрешно сум разбрала. Инаку, со тие шаблони ги растат женските деца, и потоа кога ќе станат возрасни поучени од бабините деветини се чувствуваат инфериорно во однос на машкиот пол. Да не зборувам само колку се осакатени во однос на сексот. Треба да се засрамат оние кои ги користат овие понижувачки фрази пред младите девојки. Проклет свет, беспотребно ја сексуализира вредноста на децата.
Пред да одам на работа да напишам што ми се мота во глава додека го гледам клипов и да не се лутат тагираните, ми требаше малку позитивна енергија па мала шала на нивна сметка Имаме пример свадбата на @CameliaMiller и еве како е прикажано во снимката Тооо снао, убо ти лежи и црна фабра на косата , полека да не ја скршеш штиклата, одма до тебе е @Dust , до неа е @Peco - колку уредно ги врти нозете .... По кратко време орото го превзема @Bozica1980 со кратката коса, одма до неа се фаќа @Peco , одма до него инстантно се фаќаат @Milobebence , @stetoskop и @referentka плавушата, оп са са треси цицки , а веднаш до неа е @Dadusicka со шишките ........... За краток момент @CameliaMiller решава да биде ороводецот , до неа останува @Bozica1980 , @Peco , во меѓувреме претрчува @Роберт 7 и се фаќа за @Peco , а кон орото се приклучуваат и @Alishan30 , @M&M , @Love 83 ......а таму некаде во гужвата се појавува @WildMk со кошула во вишна боја ..... се смеам ко улава, ама морав да си фантазирам за да не ми се усере денот п.с. некој ден ќе пишам и за помладите членки за да не испадне дека ги двојам од постариве , тоа ќе биде . во некој клип со матурска или слично Убав викенд на сите Ајде заминав втора смена на работа
Хехехх лепотооо тооо ме насмеа со солзи а да знаеш кај сум брее ме гледаат луѓево ко луда им изгледам. Си рекоја невестава скроз одлепе фала за убавиов ден ми го разубави скроз
Не си тачна мАри Ме изнасмеа до коска Ле-леееееее Следно-у бендот што свири, кој е кој да видам сакам Бре,бре,бре... Ај ...доФта ти е
Брееј ме изнасмеа и мене Ама ко убаво погледнав и се пронајдов, сфатив дека шарена кошуља и фризура џигерица и не ми стоеле така лошо Плус @Bozica1980 од една и @Peco од друга страна на орото, гарант сме разваљиле на свадбата