Дефинитивно вакви работи во спојлер. Спојлер: Мое видување на братоубиството Ама јас сум скоро убедена дека Ајвар не го уби Бјорн пошто тој беше на друга локација нели, во градот на Харолд се качваше. А цела епизода беше симболична како крај на "братството" на Бјорн и Ајвар. Можи е само ранет, можи умре, ама не мислам дека е од рака на Ајвар. Оти толку директно во битка Ајвар нема шанси за преживување.
Со право се повеќе членови го напуштаат форумот.Се повеќе членки си земаат за право да коментираат дека јавните личности се грди, имаат ваков партнер, така живеат и сл, битно сите влегуваат во расправа да го оцрнат некого.Само ме интересира како изгледаат феминките што го пишуваат тоа, користат огледало?!
Не гледам ништо лошо во тоа да си "Јас" особа, ама преминеш ли во "Јас, јас јас и само јас", аривидерчи.
........свадбата е при крајот .....гостите почнуваат да си одат .... @CameliaMiller - ќе излезам да запалам цигара @Bubce38 - луѓе вечерата беше топ, се прејадов кременадли , ќе ставам и на фемина инстаграм да видите @ninja35 - ќути , мене ми се погоди пијалок со цевка @simonka93 - мене цел ден ми се лошеше (бременост) @joy1 - едвај чекам да се вклучам на форум да споделам каков фустан од Зара носев на свадбата @M&M - пазете се, некој да не ви ги прикачи сликите во "Јавна соба " @Peco - јас сум уморен, едвај чекам да си стигнам дома да спијам @Mr. Right - додека се избањам , испуштив пола свадба @WildMk - шуќур ми фати фарбата, не ми се познаваа белите влакна на косата @Cosmi - не знам за вас, ама јас цела свадба ја поминав во Скечерс патики @nena2010 - јас најдов време и една книга да прочитам додека траеше свадбата @zhap4e - абе, успеа ли да проба некој од тортата , јас уште држам диета (УН диета ) @JuLleE - ма каква торта , мене забот пак почна да ме боли @Dadusicka - децата ги оставив сами дома , одам да видам дали е се во ред @stetoskop - и јас ќе си одам сега, да не знае некој каде го имам паркирано голфот ? @Dust - ај некој и мене да ме префрли до дома, оти мојов остана дома да игра видео игри, не е он по свадби .......од дијаспората..... @malerozna - тууу криво ми е, не ми дадоа слободен ден да дојдам на свадбата @dunika - и јас во друго стање ми се погоди , ај на следна прослава ќе се собереме @bittersweet - јас спремав дури и македонско знаме , ама настана куршлус со комшиката гркинка и го откажавме летот
Ааааахахаха не ни приметив во нотификации дека некој ме тагнал тука, случајно влегов. е вака никој не ме насмеал досега на форумов . Искрено се чудам и дека ме знае некпј надбор од темана наша. може ова да се цитира во 40ка ? Алал да ти е, цар си Сега и последниов пост за крај го видов е не го може ова секој ,
СдК @Peco не ја знае @Herrera , Херера го знае Пецо . Е ова е Пецо Херера, една со бујна фантазија . .
Таа тема е за мислење за јавни фаци,па уз тоа и некој трач спаѓа. Инаку никоја не рече таму дека е поубава од некоја позната личност. А,тоа што некој не капира кои се јавни фаци,а кои не,е друга работа.
Некој отворил тема за неа и ќе коментирам.Не била Теодора Џевхерович убава, не била Елеонора, ок! Пред некој да осудат треба да се погледнат, сите феминки имаат убав нос или убава уста или пак се светици како што се прават? Зошто толку многу напаѓање кон некои јавни личности, зошто никој не е пофален за убав, нема убави луѓе или што? Ако сум јавна личност и не ми е убав носот ќе се добие навреди за тоа, ако направам операции пластична сум била. Некогаш ми било желба да сум јавна личност, ама кога гледам како се бара на се мана Сите се грди ама затоа ние феминките немаме мани и сме најубави
Има и пофалби тук-там во МЈФ,ама поретки се оти тоа е до однесувањето на познатите. За Теодора муабетот спаѓа во Балкански скандалозни јавни фаци,а Елеонора не е јавна фаца,ама ако на некој толку му се коментира за такви може да си побара дали има постоечка тема или да отвори нова. Немам ништо против дискусии,но сметам дека секој муабет треба да биде сместен во соодветна тема.
Кој одобрува вакви глупости да се ставаат во учебници за деца? “ИмАмЕ рАсИпАнА и НеПиСмЕнА мЛаДиНа” па секако дека ќе имаме кога буквално учат од вакви срања.
Дали во живо луѓето се онакви какви што се на социјалните мрежи или на форуми, анонимно? Дали се такви љубезни и, дали се такви арогантни и злобни? Дваесетите години од животот ми се, имам толку многу прочитано, има толку многу истражувања овие децении, толку многу философи (или филозофи?) кои не го дале точниот одговор за што е точно а што не е точно, како треба а како не треба. На крајот на седмицата, ме буни прашањето: како да почнат сите од себеси?