Се думав ко за мајтап дали да му пишам, ама уште сме на период пауза пред да си продолжиме како другари и си реков овај мајтап морам еднаш да го врзам па дали било за месец, два или пола година неважно. @Sejfullai @bicycle
Епа ако треба сите да ги пројдам за да најдам еден барем шо е различен, значи сите се исти у ГЛОБАЛА.
СДК ги одјебав сите пуштачи, мувачи, бивши, демек за да сум искрена со нив и со себеси. Ама ако сум искрена до крај, сеа е време да му признаам на најдобриот другар дека ми се свиѓа со години и да се самоутепам.
Нит простувам, нит барам да ми простат, нит ми е гајле. Али, кога ме маваат, мавам со ќамењата со кои ме мавале, и горе. Не вртам образ, него мавам директ у фаца. Се што правам, е долго мислено, вагано и мерено, не е непромислено, па и лошо кога е по туѓи стандарди. Нема кај мене, роднини ти биле па греота. Исто очекувам и спрема мене да се однесуваат, не се лутам и си знам коа сум го пушела. За многу години.
Имбецил на топшоп: Не викаат за џабе дека најголемите готвачи се мажите. Сега со оваа тава ќе ги победиме сите жени.
Na tie sto mi gresele moze ke prostam usno ama dusata ne mi dava povredena sum..neka mi prosti mene gospod
Mене ми е најсмешен дечкото што го рекламира оној апаратот на пареа кога кажува дека се чувствува како вистински готвач.
Најголемата заблуда на која нѐ учеле како мали и која значи дека сме созреале ако ни е надмината, е дека помладите се тие што по правило треба да бараат прошка од постарите...
Значи никој не може да ме убеди дека тие што постираат срцепарајучи постови на фб за животот ала Семе Синапово, што пишуваат амин и споделуваат икони за среќа, што носат од оние црковни нараквици и носат крстови меѓу цицки се најголемите грешници што постојат. Не сум толку великодушен да простувам нечии срања. Ајт.
Човечки е да се згреши и човечки е да се прости. Ма,дајте... Ќе речам човечки е и да не се прости. Како да простиш кога срцето ти крвари и душата ти се распара поради нечии камен-тврдо срце и скапана душа? Како да им простиш на оние кои ти ги повредиле или убиле најмилите луѓе и/или животни/миленици? Како да му простиш на тој поради кој патиш? За некои нешта ќе најдеш сила и ќе простиш,но за некои не можеш.И не мораш. Сум простила многу пати и тоа ми се удрило по глава. Но,веќе одамна не простувам секому. Оставам на Бога.