Посакувам мајка ми да не ме споредуваше со други. И да не ми го критикуваше физичкиот изглед секој ебан ден, поради болката и разочарувањето што го имала кога ќе ме видела како изгледам.
https://360stepeni.mk/zatvor-za-profesorite-od-ekonomski-koi-barale-pari-i-seks-za-otsenka/ Гниди ! Сапунчето да ви падне од раце толку пати колку што неправди имате направено ! Глава нема да кренете . Бобек Шуклев, Славе Ристевски и Драги Јанев. Да се знаат по име.
СДК.. дека не е сеедно кога ке го видиш саканиот како гледа друга со тој "поглед" што го имал некогаш за тебе...таа посакуваност, "искра" во очите...сфаќаш дека веке е време да го прашаш дали е среќен и дали навистина сака да биде со тебе...
Станав во 5ипол и имав предавања по два предмети. Идам дома јадам, разгледувам по нет и ме фатило дремка Поспав 1саат и за тој саат 100пропуштени повици Ми ѕвонела вујната на баба ми, комшивката од лево, чичкото на братучед ми и уште 100луѓе што ѕвонат само која спијам
"One can know a man from his laugh, and if you like a man's laugh before you know anything of him, you may confidently say that he is a good man." Амин. Нека влезе во библијата.
Ако луѓево мислат дека ја нив ќе ги барам, ќе ги молам за прошка и ќе се извинувам за нешто шо не сум го направила, тие се тие шо згрешиле на големо. За мене живото иде понатаму и без вас, а за вас без мене малку потешко, ама баш ме заболе.
Кај сте бе ? Што сте скиснале, слабо активни по темите а ? Добро е што фати вирус да го заплашат народот да почне да одржува хигиена и да користи сапун оти не ви текнува , мивки одите и зараза ширите во јавниот превоз. Секоја чест на ретки исклучоци кои редовно водат хигиена. Пред секое вклучување на форумот измијте се раце да не ви се префрли вирусот преку нетов Се чув со сестра ми, биле на доктор за уво, нос и грло и докторот испаничил, лелел вие идете од Германија, ајде ќе ве пратам кај општ доктор да ве проверат за корона вирус, па таму циркузи , сестрите со маски , буквално во паника , ги ставиле у посебна соба, па докторот преку телефон се чул со нив ..... ц ц ц. море во болница се појдени наместо лично да ги провери, ауууу катастофа. Сестра ми се чуди, вика ова ненормални луѓево, им рекле сега 14 дена да се изолираат , а на сестра ми грлото ја боли само па и препишале антибиотици за грло. Ми вели , тоа сестрите таму држат растојание, бегаат од нас ко од ѓавол До пред малку со неа се смеевме на телефон, ми вели , арно си знаеш , седи си , не доаѓај во Мк ..... и ќе си седам, секако сум на платен одмор оваа недела, па да се организирам со маж ми. Изгледа малку се броиме што сето ова ни изгледа смешно околу корона вирусот и заплашувањето на народот. Како и секој сезонски грип и настинка, така и ова ќе помине, ништо страшно...ќе го засилиш имунитетот и ќе ти се подобри здравјето. Џабе паника меѓу луѓево. Комшијава почна да си ги продава стварите од дома, хахахаха ми вели ќе се селел во Шпанија оти зараза се ширело во Германија. Оди бе комши, оди подалеку и испрати ми разгледница од таму Дајте малку позитива, има ли некој да се пофали нешто или ќе седите скиснати како да е крајот на светот
10 години на Фемина Форумов многу се промени оттогаш. Ја нема таа дружба од претходно. Ми фалат некои од членовите. Се надевам дека еден ден пак ќе почнат да пишуваат. А тие што не ме сакаат...постои опција игнор.
СДК оваа ГоспоЏа којзнае колку заразила здрава ли е во мозокот??? не 3 години затвор туку 30 да и дадат....цццц толку себичност...немам зборови
Се седи дома од работа и не се иде у школо/факултет/градинка ЗАРАДИ ПРЕВЕНТИВА ДА НЕ ФАТИТЕ КОРОНА. !!!!!! Значи!!!! Отварам сториња на Инстаграм, секое второ буквално собиранка некоја, коктели, пиво, ресторани, здравици.... АЛО БРЕ! Ми е гајле за нив дали ќе се заразат ако не си пазат, проблемот е што многу невини луѓе може да настрадаат ради таквите неодговорни. Свашта. За крај, моето мислење за дали ќе се спасиме: If God don’t do it, it won’t get done. It’s gonna take a miracle.
Незнам али јас не верувам во Корона ова што го читам со денови за кај нас ми е нереално некако, мислам дека е само заплашување
Работам на каса и стварно сум смирена кога ме напаѓате за глупости. Ама ајде смирете малку. Малку култура да се немало. Едно фала да не знае да се каже. Една минута да не може да се почека да си стави човек пари во каса или убаво да преброи кога враќа кусур. Веднаш превртување со очи ,тапкање и вртење кон другата каса каде што таа касиерка само што отишла да јаде. Ако ја викнам дали ќе дојде? Да. Ама зошто да станеме некој од јадење ако нема гужва? За неполна минута цц. Друго ако мислите дека правите добро со тоа што: Една касиерка не сакајќи не ви го наплатила јогуртот и вие дојдете и и кажете на другата касиерка тогаш не правите добро. Во маркетите луѓето се многу лоши. Едвај чекаат да пренесат. Така да ако сакате да направите добро грешката ќе и ја кажете на касиерката која ја направила. Е сега ако не е на смена тоа е друго. И да кога ќе ви кажеме дека нема нешто нема потреба сите вработени по ред да ги прашувате и да им го губите времето ,бидејќи работата во маркет не е само услужување. Има многу работи кои вие не ги ни знаете а си замислувате дека стоиме со прекрстени нозе.