Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Yes of course :sun: , ти за што си расположена ? За карање ли или сакаш да се дружиме ? До што ти е дојдено ?

Или за чет си па да се префрлиме на четот (waiting)

На cresa-jagoda, faye, Alisa22 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
    Се согласувам. @Herrera и јас постојано те читам и ми се допаѓаат твоите постиви но што е претерано претерано е. Ти пиши си дека си излегла океј ама не мора да викаш дека делиш позитивна енергија затоа што наместо тоа делиш само енергија која прави да се чуствуваме присилени.

На Dust, Gosh, pdb123 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.218
    Допаѓања:
    181.514
    Не си мој тип, сори :| Само сакав да ти кажам дека не шириш позитивна енергија, туку си замислуваш.

4. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Баш напротив , истото го правам како дел од форумџиките кои ви велат дека нема потреба да се стресувате , зарем има потреба без потреба да се пишуваат постови од овој тип за заплашување ,,, па што ќе си помислат тие депресивни и анкциозни членки ?

Ете пример @NarCis@ се обидува да се дружиме и гледа дека не идам во нивната тема каде си четуваат, ,,,,но мирна е , секако не ја сфаќам сериозно неа :party: , но тоа не значи дека не ја сакам :l: , имам позитивно мислење за неа , се имаат издешавано муабети од минатото каде се шегувала и затоа не можам да и се лутам.

Исто како што си го почитувам @Mr. Right он е замена во вашата тема , исто како јас да ве дружам, он во мое име ве дружи и си ширите позитивна енергија :sun:

И пак ќе речам секој си има право да пишува свои ставови.

Никаде не се вреѓа некој , ниту посебно да е тагиран и да се пишуват лични инфо за него,,, значи шириме позитивна енергија :sun:

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Не биди негативно човече :hug: , животот е краток виртуелна пријателке :sun:

На jasbi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    ^Море у светов има толку непознати на слики на блогови,инстаграм,ни тагови,ни дозволи ни ништо. Нема за што да се фати човекот,па се фаќа за глупост. Како не ви се смачи да се карате за глупости?!

На cresa-jagoda, jasbi, Stephen Amell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Позитивна енергија во ситуацијава е слика од седење дома и читање книга, гледање филм, месење кифли, ватевер. Ти не шириш позитивна енергија, ти си потенцијална ходајуча зараза. Од такви "позитивци" се случи тоа што се случи во Италија. И они имаа слики како се шеткаат, скијаат, шират "позитива".

На cresa-jagoda, Purplelilac, Amellie13 и 14 други им се допаѓа ова.
  8. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јуни 2017
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    26.477
    Никогаш не би сакала моето дете да биде објавено на форум без моја дозвола.. и не се глупости!!
    Добро е што @Herrera има побарано дозвола. Еве и јас ја гушкам.:hug:

На Herrera му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Не се караме лепотице :hug:, се дружиме ,,,,, ете ме читаат форумџиките и сакаат да се дружиме па мора некако да се почне муабет.

Не се лутиме ,,,, баш ме радува да се покажат во јавно светло членките ,,,, па не можат да бидат светици цело време некои нели ? Затоа си се сакаме такви биполарни :inlove:

едит : @Bridget , споделувам што се дешава околу мене , слободно ме критикувајте , не можам да глумам дека луѓево седат дома кога сите се излезени.

Знаеш дека мразам глумци.

Ајде испразнете си ја душата , тука сме јавно да ве читкаме и виртуелно да се дружиме со сите наши маани.

На faye, jasbi, Alisa22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Верувај дека навистина ја прашав мајка и, имам направено во животот таква грешка пред година дена па ми стигна казна дома бидејќи без дозвола сум се приближила и сликала.

Верувај , се учиме од грешките . Гушки :hug:

Гушки и за @buba4e89 која ја сфаќа цела ситуација :hug:

На cresa-jagoda, Alisa22, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    И ти си дел од шетачите, ставот твој е став на безгрижен шетач, како и да е, не е позитива.

На An-na, Gosh и Herrera им се допаѓа ова.
  12. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    11.473
    @Herrera јас апсолутно те разбирам и ок е да бидеш позитивна.
    Но, не е дека другите се негативни и намќорести и затоа седат дома, туку се претпазливи.

Не е само поради тоа што се плашат од вирусот. Многу луѓе вработени во угостителство во Македонија или трговски центри ќе земат преполовена плата за месецов, а од нареден не се знае, дел од нив може ќе бидат и отпуштени зошто претпријатието не може да носи толкав терет да не работи, а да си ги плаќа вработените. А мора да не работи. Такви се мерките. На тие луѓе со неизвесна иднина не е ок да им кажеш да се прошета на сонце. Не му е ни најмалце до шетање и позитива, не е дека е намќор или се плаши од вирусов.

Друго, точно е дека повеќето од нас и да фатиме корона ќе ја прележиме, затоа што сме здрави и млади. Температура и кашлица не дека не сме преживеале. Ама ако не дај Боже се прошири, а се шири екстремно брзо, Македонија има само 120 респираторни апарати и во тој случај не за секој повозрасен и хронично болен би имало простор во болница и не секој ќе ја добие потребната грижа. Последиците од тоа не сакам да ги коментирам, а гледаме по светот дека се фатални.
    А не сме Кина, болница за 10 дена да изградиме.

Затоа останете дома на безбедно, да помине кошмаров, ќе имаме време и за прошетки и за позитива, сонца и пролет ќе има, не е последно.

На cresa-jagoda, Purplelilac, Amellie13 и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Добро, извини. Жими се најмило те обожавам со цврст став жено, тоа е таа сигурност , продолжи само така, еве јас од овој момент па се до наредна недела нема да ви зборувам на таа тема штом ве провоцира , ќе гледам во опуштените теми да пишувам.

Ете така, се разбираме ко луѓе.

ЕДИТ : @MarigoldA , извини, нема да ви зборувам на тема корона вирус следните денови.

Многу ве сакам кога на културен начин ќе ми посочите дека ви пречи .

Нека учат оние некултурните како треба да се однесува човек на форум, без да шират змијски отров. :)

На Ambitious, Alisa22, *Amethyst* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Пред некоја недела беа 8, пред неколку дена 20, сега наеднаш 120?

15. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    11.473
    Така спомна Венко на прес.
    Изгледа и ново порачаните ги рачуна а и тие од приватните клиники што се понудени.

https://tv21.tv/mk/filipche-ima-120-respiratorni-mashini-nema-mesto-za-panika/

16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Уствари пред два дена кажал дека има 8 и дека наредната недела ќе стигнат уште 50, со намера да се порачаат уште 50 за понатаму. За два дена се појавија уште 112.

17. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    11.473
    8 само на инфективна клиника Скопје.
    На ниво на држава сигурно се повеќе.

На *Amethyst* и Bridget им се допаѓа ова.
  18. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.218
    Допаѓања:
    181.514
    Негативна сум, подалеку од мене ]:) Бегај во природа, трчај, спасувај се...:worried:

19. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.089
    Е ова што коментар ти е ,@Herrera имаше само добри намери ама тоа е кој како го сфаќа.ти кажа не ми пиши негативно во превод а не дека си намќор од кој треба да се бега.

На buba4e89 и Herrera им се допаѓа ова.
  20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    Знаете што велеле старите порано?
    "Покриен газ никој не го плука, и Наведната глава сабја не ја сече"8-| е сега гледајте и правете:D

На cresa-jagoda, buba4e89, Billy Idol и 2 други им се допаѓа ова.