Газ ќе бришат, што друго. На фб само слики од месени, сукано, колачи гледам. Татко ми на секое одење до маркет, тоалет купувал. Он и така стално купува, ама сега појачал.
Ќе претпоставам дека мислат дека нема да има толаетна и ќе немаат газ како да бришат. А ако снема тоалетна ќе биди ради тие неколку души шо се обезбедија за 30 години со тоалетна и брашно.
И на мене, на крајот ако нема тоалет, има вода, ќе се миеме. Јас не готвам, освен стандард ручек. Со дете намаливме на јадење оти не трошеме многу.
Колку знае животов да биде непредвидлив покажува сегашнава ситуација, у рок од неколку дена колапс на институции и општа паника сето ова наликува на апокалипса исто како на филм уште не ми се верува што се случува...
@Indiegurl "You will be too much for some people. Those aren't your people. Sweetie, maybe it's not you, maybe it's them." Не знам од кој е цитатов ама читај го неколку пати те гушкам
Сакам да ѝ кажам „Браос“ на паметната чупа што без збор и никаков срам се пикна преку ред в аптека, додека тројца ко утки чекавме надвор, разделени по 1 метар. Тркало и занес.