#ќесискапемедома Наздравје закржлавување Фатив да вежбам тоа дојдов да се пофалам Една година неам вежбано одам ко раштрафена денес ама не се откажувам.Толку имам енергија од лежење што вчера после некои 40мин вежбање се осетив ко прпеородена, да не зборам за чворовите што ми се напраиле. После карантинов ќе богатам некоја масажерка или физиотерапевт. Ко мрежа сум заплеткана #достабешележење Ве џаленџнувам сите што сте дома да вежбате хахаха @Dream-Girl тебе прва!Очекувам во вечер во direct слика од вежбање
Нашетани, начитани до тој степен да анализираат преземени мерки за спречување на економската криза, а толку неписмени, ситни во душичките и најлошото без грам емпатија до степен само да се каже нешто колку само да се каже без да се осети на свој грб. Тие што имаат пак ќе имаат, ама тие што немаат ништо и таа некоја релативно сигурна минимална плата ќе им смени многу повеќе од тие кои не знаат колку имаат.
Stop expecting loyalty from people who can't give you honesty, because Secrecy is the real enemy of the Intimacy. Every healthy relationship is built of a foundation of a honesty and trust. You feel worthless because of their actions? Worthless is the most harsh word, you would think for your self. Probably you expected them to return the things you gave them by actions. NEVER EXPECT! You question yourself why they do that? DON'T Their loneliness makes them hurt you because they can't fight it like you are right now. People do not change, they reveal who they really are. Accept them and live with it or move on. Do you feel that you are waiting for something rhat isn't going to happen? DON'T "they are not worth your time" Do they try to get back to you by their disgusting methods by hurting your effort in the past? "They are selfish and scared" After a breakup the loyal one stays single until they get their shit together and get healed by the damages, unlike the other one whos already in someone elses hands. You can tell so much about a person after you leave them or they leave you. Don't stress yourself over someone who does not even ask you if you're okay. Be in a competition with no one. Don't desire to play the game of being better than anyone else. Simply try being better person from who you were yesterday. REMEMBER - be strong, respect your self, love your self, you will eventually learn how to avoid holes down the curvy road. Sorry for my English, It sounds better #Coronamood
Кај мене гриц гриц почнува сега Спојлер Немам од твоите смоквици и јас треба да барам понудувач на услуги па да распишам тендерот од кој добавувач да се земам смокви, слатко, што и да е и така во карантинов од дневна во кујна, од кујна во спална и обратно. Е што ќе се подзапотам малку да му дадам слобода на душичево, а редовно се потам над шпоретон во недела, исто како сега. Спремам штрудла, од германски strudel и тоа со домашни јаболки што останале во залиха. Активностите по надвор одложени и од дождот и од сите тажни вести до подобрување на ситуацијата. Денот врви, подоцна следи Мадона, да разбијам тегоби и така, ене ја ноќта осамнува. Спојлер
Од утре 2 недели нема работа,нема пари,нема ништо.Тотален хаос,дефинитивно 2020 година ке биде катастрофална година,како ке се преживее Господ знае у пм све да иде
Сакам ви го разберам задоволството од ширење лажни вести и паника во било кое време, а поготово во оваа ситуација. Од друга страна пак, во ера на дигитализација и кај што се‘ е достапно со еден клик (филмови, серии, книги, физички вежби, креативни проекти, курсеви) да не можете дома да доседите ..
Мк Денеска газдите решија дека нема да работиме,во следните 2 недели.Секако не ми се платени 2 недели што нема да работиме.
Од каде се пазам и не излегувам надвор, сега треба да се пазам и да не влегувам во Фемина Инстаграм. Таму па се деликатес до деликатес. Палачинки, благо, тортесто, па па па... Ја молам администрацијата да воведе полициски час и по 21 часот да биде забрането посетување на ФИ. Кој биде фатен, 5 серии по 10 склекови
Која е алфа тв ќе видиш по рекламите на истата, односно апои за сексуална активност со очајни конверзации...
Sfativ deka na krajot od se, ne e bitno toa sto ne si uspeal, ami toa so ne si se potrudel. Toa e ona so ke te jadi. Bitno e da imame mir, da vnimavame egoto da ne ne preovladi. Znaete sto? Mislev deka gresam, deka ne se potrudiv dovolno, 3meseci ziveev vo pomislata,, so ako,, i togas nastapiv. I ete taka se uveriv deka ne sum bila jas taa so sum gresela. Si go namaliv dostoinstvoto, sega mozebi mi se smee, ne sum stabilna vo ocive negovi, no mirna mi e dusata. Kamo ova da go napravev porano. Mora nekogas da go dopreme dnoto za da se iskacime na vrvot. Dobra nok
Добро утро народе . Се наспавте ли ? Станав повторно во 6ч ко аларм да имам во главата и пиев само чај. Знам, некоја ќе рече , добро ма што правиш толку рано ? Еве бе вежбам , надвор ладно времево , температури под нулата , па мора мало загревање. Туку што сакав да прашам ? Има ли барем една личност на форумот која во овие денови се запрашала колку луѓе умираат од глад ? https://www.theworldcounts.com/chal...ity/how-many-people-die-from-hunger-each-year Страшни бројки човече , веќе се поминати 3 месеци од 2020 година , а преку 2 милиони се умрени од глад и како што гледам никој не се грижи околу тоа. На страната која ја постирав постојано расте бројката и може да се следи и на дневно ниво колку гладни луѓе умираат Тоа е тоа што народот е себичен и си гледа само за себе , битно кој си е најаден да си има за него , а некој нема леб да јаде. Почнува и нервоза да ме фаќа , деновиве треба да добијам ПМС па да не се чудите што вака реагирам. Е така, време е за омлет , па да идеме до маркет по други намирници. Гушки за сите
Оваа купила 15 кг брашно, зошто и се. Онаа натрупала алкохол за дезинфекција. Оној во КАМ пакет квасец товарил. Слика на нет од луѓе кои купуваат тоалетна. ... Секогаш ве интересира што има во туѓи гаќи или само сега? Да не се имало усул со критики кој ,што како, колку и зошто. Оставете го народот нека си се организира како знае и умее и колку му се можностите и глејте си во својата корпа за пазарење....подобро ќе се чувствувате, верувајте ми, барем човечко ќе ви биде чувството.
Инаку гратис од вработување во администрација ви следи и закана дека ќе ве фрлат низ прозор ако не им дадете или потпишете одреден документ бидејќи си постои процедура за истото, ама битно не ја заслужувате платата.
Страшно високи бројки до тој степен што ќе пукнам од нервоза Имав погоре пишано тој што има пак ќе има, ама и да му текне да даде нешто каде што и тоа малку минимално многу може да смени кон подобро. Доста со црните сценарија. Ајде малку бело нешто. Снеггггг. Тријам очи, отворам прозорец и кога снег. Добро вчера нагло залади и заврна дожд, ама дека снег ќе видам на крај на март (а само пред некој ден шетаа надвор со маички на ракавчиња и прерамки, пред да се воведат строгиве мерки за ограничено движење надвор) не ми се веруваше. Ајде снегот нека донесе радост и нека ги покрие гревовите на истакнати поединци од ова конзумерски општество кое паниката го тера да прави залихи до плфон и назад. Да не претерам со пишување, кафе испив треба и јас до блискиот маркет да купам свежи намирници, салати, чуда. Убав понеделник и со лесно на работа за оние кои не се ослободени од работни задачи и задолженија
Маж ми го праќа ова: Си викаш леле шубавоооо... И после ти текнува дека уствари не е у војна, не носи униформа и најверојатно лежи разгаќен на троседот со ронки на сите страни и 10 чаши на маса. Но сепак, го сакаш поише од се кога ќе помислиш како би се осеќала ако фати корона и го изгубиш.