Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954
    Добро утро народе :sun:. Официјално ПМС прв ден , крвава револуција :devil:

Ко рано рани, има више времена да се нервира.
    Што не кажете бре дека фаворитот ставил ново видео на Youtube во духот на карантинските денови ? :rofl:
    Многу го сакам човекот, последниве години не постои друга личност на медиумите кој знае да ме расположи и насмее ко овој. Капа му симнувам :bow:

Последно вчера вечер муабетев со другар од Америка, американец си е човекот, програмер и паднавме на муабет за корона вирусот. Ми рече дека кружеле скриени вести од неофицијални извори дека зад вирусот се кријат Бил Гејтс и Блумберг кои сакале да го тргнат Трамп од претседателското место.

И си шушкав по нетот и не знам дали е коинциденција, налетав на видео кое е прикачено пред 3 дена на Youtube и ко за беља србинот и он за слично такво објаснува.

Ај мајката, се замислив :^) , еве ќе ви го споделам видеото , објаснато е на српски.

Од друга страна , се изнаслушав муабети дека се ова е биолошко оружје од страна на Америка за да се уништи Кина.

Пари , пари , пари, моќ мамицата ... штета што страдаат и за жал умираат невини луѓе , никој не може ништо против јаки сили кои владеат со светот.

Бидете умни и убав ден на сите :hug:

На Dayanna, @ster@, christinnn и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Откако заврши Pale Horse од Агата Кристие, јас :

91070143_1865842796879823_8446142664637677568_n.jpg

На buba4e89, @ster@, *Amethyst* и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954
    Смеам ли да викам ?

ПУШТИЛЕ ПЛАТАААААААААААА :party:. Олеееее олееееееееее, кај ми е знамето да го веам ? Јухуууууууууууу :party:

Како мало дете се радувам , не знам за вас, ама мене пари максимално ме мотивираат, јавно си признавам.

@Ketchup , друже , уште еден филм да ти препорачам - ANNA (2019) исто како минатиот и овој акција.

Оценка од моја страна 9/10.

Сега да продолжам да ве читам .....

:bandit:

На boomsleng, Yipman2, Feminka192 и 10 други им се допаѓа ова.
  4. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    @Herrera што да ја уништат Кина кога таа баш сега ке се издигне како никогаш до сега.
    Чиѕнав за акциите што ги купила, ке создадат и нова криптовалута која ке им биде поддржана од нивна банка. Допрва силата ке им ја видиме, така да ако тоа им било цел на Америте ондак си дадоа автогол. 8)

На @ster@ и Herrera им се допаѓа ова.
  5. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    3.253
    Време е, сега..да се заљубиме во некои очи..затоа што, само тие се гледат. :clap:

На Yipman2, Billy Idol, Stephen Amell и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954
    Ништо не тврдам, само кажувам муабети од рекла казала.

Можеби и има вистина од муабетите што сакаат да го сменат Трамп. Он ќе се труди сега да ја купи вакцината , ама овие со вирусот чекаат бројката да се зголеми во Америка и на следни избори да изгуби Трамп, да не може да се снајде во оваа ситуација, ќе губи доверба и гласови од народот .......како што и самата велиш автогол.

Ехх што прави парата , нели ?
    Кога ја спомна Кина (ми врати мемории ) , да ти кажам последен пат кога бев во Мек Доналдс во Шангај. Си порачав чикен бургер оти се друго од менито во било кој ресторант е со чудно месо, дури и во хотелот каде што спиевме на room service кога порачав пилешко со ориз ми донесоа пола живо месо.

И одам во Мек Доналдс и си ја земам нарачката и мртва гладна да си апнам и погоди што ?
    Месото имаше чуден вкус , пробувам еден залак, втор залак да се осигурам, хммм ,си велам , абе ова не е пилешко, одам да ја прашам жената на касата и она ми вика од куче / маче е месото, еве правиме плескавици ако сакаш да ти ја заменам.

Бљаккккккк, ми се згади :puke:
    Си купив од тие вегетаријанските лепчиња и само тоа јадев да си бидам на сигурно.

Кинезите јадат се и сешто и баш се гадни , ама сепак првото место за најгаден народ во цел свет се Индијците, па тоа е толку гадно племе што не можам да го смислам :puke: , гадно е и на карактер, и на муабет е гадно , гадно е и на култура.
    Ја читав и @malerozna и @bittersweet , апсолутно се во право за индијците.

На boomsleng, bittersweet, Bubce38 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. @ster@

@ster@ Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2020
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    2.982
    Па тоа индиската кујна ужас. Се мешаат со раце и се со прсти јадат, пикни прсти во уста подлабоко што можеш, промешај храната и дај наточи на следен:puke:
    Откако видов и ми сервираа се мислам дали да јадам да не ги навредам или одма во канта.
    А кутрите те гледаат со така милозливи фацички и се во некоја нивна нирвана и ти прават намасте да ти е срам и жал да не ги испочитуваш како домаќини и да не подголтнеш:x
    Маки големи, гастрономско-туристички:tmi:

Последна измена: 27 март 2020
    На boomsleng, Herrera и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  8. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Јас затоа никогаш не би ги посетила тие подрачја и верувам дека нема што да изгубам ако не ги посетам. Кинески учев на факултет го обожавав се дур професорот не почна да ни раскажува за Кина и нивна исхрана онака цел среќен дека споделува нешто што е навидум прифатливо во други делови од светот...
    Ама во секој случај се снаодлив народ без разлика што не ги почитувам ради еден куп работи.

На @ster@ му/ѝ се допаѓа ова.
  9. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    5.894
    Само што ја догледав последната епизода од This is us и вака се чувствувам: :worried::worried::worried::tmi::tmi::tmi:;(;(;(:drunk::drunk::drunk:

На SofiMar_ и hermosa им се допаѓа ова.
  10. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
    Во овие три дена ако уште еднаш некој наместо здраво ми каже корона и него и мене и сите околу нас ќе зажалат што се родиле. Ми го пукнавте филмот веќе.

На Cutiepie1, Gosh, GirlLove и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Колку теми се отворија за корона? 15?
    Па и категориите ги поместиле и ко тоа да не е доволно опнале банер за корона. |(

На Gosh, GirlLove и Alisa22 им се допаѓа ова.
  12. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.960
    Допаѓања:
    15.981
    Аман веќе со тоа 5G и со тоа дека ќе ни ставале чипови.
    Алоо!
    Олабајте малку.
    Не ни требаат стресови.

На hermosa, ЕденЧлен и @ster@ им се допаѓа ова.
  13. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    I found my purpose in life. Сите бивши откако им раскинав си ја најдоа љубовта на својот живот, така што ако сте желни за искрена и вечна љубов, фатете се со мене некој х период, згорчете ми го животот а потоа уживајте со новата партнерка максимално. Да живее љубовта :l::l::l:!

На HardSex, Fauhxy, @ster@ и 12 други им се допаѓа ова.
  14. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.146
    Допаѓања:
    180.993
    Ете, за чиповите не знаев до сега.
    Кога не бараш премногу информации нема ни да те најдат. Сигурно никој не ти праќа персонализирани пораки. Гаси интернет за да елиминираш стрес. Никој не може да го направи тоа за тебе, мораш сама.

15. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.960
    Допаѓања:
    15.981
    @Biljarkata женска, ми дојде до уши, сигурно сама не би отворила да слушак, си ја затворив вратата и зедов да бојам со музика.

Иначе,сеа се прашувам дали тие што се омажија пред мене беа попаметни или јас сум глупава што уште не сум на 29 мажена.
    Ми кукаат да не сум брзала, оти на мажот ќе му бидам мивка.
    Просветлете ме ,молам !

На Yipman2 и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Сигурно (fingers)

17. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.960
    Допаѓања:
    15.981
    ?

18. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    @GirlLove тоа што они се осеќаат како мивки у нивен брак не значи дека и ние така ке се осеќаме. :)
    Ујна ми еднаш излезе со таков брилијантен муабет "уживај сега јер у брак ке бидеш магарица"
    Мој одговор на тоа беше" па како ке си ја наредиш така ке е8)" од тогаш не се осуди ама сите до еден така што ке ми кажат им го шлапкам :devil:

На Amellie13, @ster@, SummerGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Јас, сега кога си учам лабаво за колоквиуми:

Јас, кога ќе го прочитам известувањето дека истите ќе се спроведат вака или онака:

Смешно ми е засега, па ќе видиме до кога. :D

На Amellie13, @ster@, Someonespecial и 15 други им се допаѓа ова.
  20. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Читав едно четиво, за перфекционисти. И не се пронајдов, од прва. После ми текна дека се трудам повремено да бидам перфектна во повеќе улоги. И?! Забораив што сакав да кажам, се фатив за housewife, дали сум, оти не сум сеуште WIFE? Значи недомаќинка сум, автоматски? Ова не важелоооооооооооо, оти нема соодветен збор?
    Ок, ај да си го дочитам четивото.:?:

tumblr_ec72d8ab41b5163c9ff714f4ef4f4cfd_a9357970_540.gif

*Затоа има збор домачица

На GirlLove, Biljarkata и *Amethyst* им се допаѓа ова.