Тоа не е ниту за сарказам, дури и на твитер има ликови со цаца на профил. Ама ај може сарказам е. Може и коментарот мој е сарказам дека поддршка. Може исто ни е ајкјуто.
Сакам да кажам дека никој оваа година не треба да прај pranks за први Април. Пошто Април победи. April be like: ApRiLiLiLi Ми умреа дрвцата не можам да се помирам.
Ден 15 во изолација. Најдов копија средство на Доместос на билборд во Монтевидео преку Google Street View.
СДК , @referentka , џабе ме тагираш во другата тема кога не сакам да пишувам таму, па тука ќе ти одговорам. Точно така, твојот однос кон @lunicka е континуирано стабилен во текот на сите овие години на форумот , вие две најнормално си функционирате, но жената во еден момент те има повлечено за збор да кажеш нешто од кое се разјаснуваат многу работи. Затоа реков , мудро играш ,исто би правила и јас , обожавам итри жени, ве има неколку на форумот ( се броите на една рака ) Туку заеби тоа, мене пак ми е досадно. Се чув со мајка ми, вели: добро де, што се жалиш, ете земаш плата, дома седиш, што ти фали ? И јас ко од ведро небо : кур Знам де, безобразна сум, но ме нервира што сите граници се затворени, се чув и со другарка ми, мнооооогу сме блиску ( она е во Швајцарија) , што се вели 2 саати патување со воз и не можеме да се изнавидиме ко луѓе Мојов е на работа, со него се слушаме вечерна шема , после 18 часот, но мене цело време ми е досадно. Дали да се пријавам за мини џоб во некоја болница од што ми е досадно , не за друго сега каква што е ситуацијата голема пара се врти кај медицинските лица, а мене ме влечи парата И на форумот е досадно, дај скарајте се, да има што да читаме во овие досадни денови.
Ако може времево да престане со прво априлската шега. Ја претера стварно. добро јутро никоме, ќе ве викнев на кафе ама апла не е сега за шетање
Вистински газда е тој кој знае како да се справи во кризна ситуација Инспирирана од газдата на Макпримат кој денес отпушти 200 работнички.Поздрав до газдата кој со години правеше измами и жена му која е инспекторка и му го бришеше гзот.Ви посакувам следната фабрика што ќе ја отворите во Пинтија ни денар да не земете.
Женски, пошто јас немам дете да го споделам маскирано, еве ви снешко И плус идеја што да правите ако ви е досадно....
Јас:Пролеќе на моје раме слеќеееее.мп3 Април: *турва снег со таква јачина како комшијата коќе се ака по ѕидојте навечер* . . . . . . . . И ова не е априлска колоквиумска недела,ова е јануарска испитна сесија.
Толку е досадно што читав теми од 2010 на форумот и се чудам како може посебно една личност заприметив 10 години да се расправа со кој стигне прилично долг период..
Ај совет. У станов до мене живее пар со бебе. Секад у било кое време сум тивка ради бебето поготово што мојата соба е до нивниот стан, значи нѐ дели ѕид. Од 11 саат ечеше музика ко у соба да ми се, шабанското тераше до 12 и кусур. Отворена е вратата од терасата, а и без тоа се гласни и стварно се слушаат. Дали да им отидам на врата? Дали да си легнам у дневна? Дали да им викнам полиција пошо очигледно се поише души собрани ( ќе беа тивки да беше бебето овде 100%.Само бебето е тоа што галами ко навиено) Дали да се напраам на три ипол, и некој викенд да ѝм го ебам раатот до максимум? Во два дена по 4 саати спијам, нервно сум попуштена и онака. Кај овие од 7ми тропаат секој Бојжа ноќ уште овие ми фалеа сеа, сакам да спијам стварно ќе се мрднам. Помош?! Побрзо ако може,
https://www.facebook.com/groups/571954476550421/permalink/868813706864495/ Омг Се потресов луѓе,не се здрави. Во сета ситуација ова фали. Три грама памет да се нема. Најстрога казна да се бара.