Кој е способен на вакво нешто според мене е способен и физички да наштети и на човек. Какви психопати шетаат околу нас слободно...
Типкава е лицемерие. Го немав видено ова, а ја имав заследено уште одамна. Не дека ми била интересна ама сега ја отследив. Фала.
Макединец пола човек, пола има ли пуштено ддв? И имаш, у стопанска има, у халк нема. Прашање - кој знае по кој редослед ги пуштаат? Разбирам дека некому тие пари му значат, но не и на сите, но во суштина се кажува за нашата нација.
Неочекувана порака или повик од драга личност може и тоа како да разубави нечиј ден. Едвај чекам да ги гушнам силно сите драги луѓе со кои не сум се видела некое време
Еб**и ѓубрињата од луѓе. Гнаси! Кучето на мојата пријателка умре од рацете на ваква стока. Ужас смртна казна за ваквите.
Некој посебен ген имате ли вие кои не можете да увидите колку сте привилегирани и колку сте добиле она што сте збореле дека го сакате ама сепак наоѓате на што да се жалите. Барем да беа некои битни работи, за глупости зборуваме. Само не разбирам, дали е тоа зашто стварно не ви е јасно во која позиција сте или за да можеме ние да ве "тешиме" и да ве тапшаме по рамо колку сте добри. Свашта.
Мене Егото ми е пријател. Ми треба, исто како што ми требаат храна и вода. Ако тоа ми помага да остварам сè што сакам, who are you to judge? Имам маани. Далеку сум од совршенство. И не ми е гајле за туѓото мислење, го почитувам, но имам и аргументи за да го побијам. Мене не ми треба reality check, тоа можам и сама. Мене ми требаш ти, стариот ти.
Со текот на времето сфаќам зошто не пуштам луѓе во мојот живот и зошто контактот ми е сведен на минимум. Добро утро патем, денес ќе имам убав ден.
Најпатетични ми се оние што на фб објавуваат anti-bullying статуси, а и самите тие се bullies. Или можеби пред 5 години не се сметаше тоа за булинг, тогаш можеби тоа беше начин за билдање на егото и лечење фрустрации. Дно сте.