Луѓето ги делам на 1. Оние што знаат како се носи капа за дипломирање 2. Оние што се апсолутно загубени Не знам кој има потреба да го слушне ова ама еве: колку и да ви е импресивна фризурата, нема да ме натера да помислам уау, оправдано е што ко ореол ја носи капата.
Толку ми е мило за успешната трансплантација дури и се расплакав еј. А, ретко плачам. Сочувство до фамилијата на жената. И браво за докторите. За вакво нешто треба да се бориме. Ова се доктори во вистинска смисла на зборот и верувам дека се прегорди на себе и треба! И ние како нација треба да сме горди, искрено. Ова е голем напредок за медицината и за општото здравје. И искрено почнувам да мислам да се пријавам. За ако не дај Боже дојдам до ситуација да имам мозочна смрт да ми ги донираат органите.
Луѓе кои од секоја тажна/среќна туѓа ситуација успеваат да го свртат вниманието кон себе со некоја нивна "причица" поврзана со истото/сличното или па ни приближно, но ќе најдат конекциичка за влакно. Бра-во. Тоа ти е исто кога си кажуваш проблем на некого, а он ти вика леле ќути, а мене да знаеш... или и јас така...Рили?! Е исто, само бетер. Прича ниџе веза со тебе, ама ти ископа нешто што има врска со тебе и ја сврте приказната за 5 минути внимание, зошто које такво да биде околу нешто/некој друг кога ти си најбитен. Втф пипл?! Оставете простор и за другите, оставете да живее нечија приказна, нечие искуство, придадете значење и почит кон некој друг сем за себе самите. Некултурно е, но и без почит.
Сдк среќен празник на сите припадници на муслиманската вероисповед,нека ви донесе здравје,среќа и бериќет во домот.
Ќе дојде ли некад вторник бе? Овој викенд заглавив дома, како пред неколку недели за 1-ви мај. Направив голема грешка што не отидов со лошото друштво во кое никој не пие ни чашка алкохол. Подобро да отидев, зошто според сликите што ми ги праќаат гледам пропушиле и пропиле и тие што беа децидни дека нема. Уште запален куртон фали, е уште тоа не ми пратиле... Ах, животе, зошто си олку суров, аман!!! Али озбилно, денес буквално сум во mood да седнам со најголемиот bully од средно. Онака да дојде, ќе му нарачам пица и ќе кулираме у тишина. До толку тапа се осеќам.
Sdk dozdot si vrne tivko ,sedam na terasa I razmisluvam ,Kako moze lugeto da ti svrtat lesno grb?koja ramnodusnost e taa I kolku me cinela mojata naivnost I doverba!Vo Mene se ragaat somnezi ,samokritiki I zaklucok,,se povlekuvam,,
Ха ха ха не се нормални Кит Го... Шо убаво бе... укради си колички од Супер Тинекс и терај си бизнис #Tinex Super Kit-Go Marketi #kitgo
Сигурно ја однеле некои дечишта таму , како се богати од "украдена" количка ја еве не знам . Не верувам дека газдата или вработените ќе крадат колички од тинекс...
Ахахаахахахаххааххаѕаѕа замисли газда на толкав маркет да краде колички. Па тоа е повеќе брука од корист
па не беше една количка, туку повеќе. А ако некој (деца) ти донесе нешто што не е твое ќе идеш да го вратиш или ќе си го земеш за себе? Инаку секој треба да си вложи во својот бизнис, една количка за во маркет кошта од 50 до 150Еур и повеќе. Мене ова интересно ми се виде, а и смешно помалку ете затоа го споделив, што сакаат нека си прават
може ... ок како и да е смешно ми се виде па барем една лепеннка да стават да прелепат... или можда јас обрнувам внимание на вакви глупости... не е ни битно, мене ми беше смешно )))
Нема да верувате ме боли гз Не можам да седнам,озбилна сум Ко жалопојка се осеќам кога го пишувам ова. Гз ме боли