Downloading the Human Brain to a Computer: Elon Musk’s Neuralink March 16, 2020 Human testing of the noninvasive device could start as early as this year. Neuralink is a company set up by Elon Musk in 2016 that is exploring the human brain and how it can be connected to a computer interface. Operating at a much smaller scale than Tesla or SpaceX, this conceptual startup aims to use this brain-machine interface to integrate humans with artificial intelligence by surgically implanting processors into our brains with a procedure that is said to be no more invasive than something like LASEK surgery.
Можи мене да ме држите будна до 12? Треба лекот да го испијам уште денеска а ми се спија ми се плачи.
Сефице, животот е колоритен спектрум, исто како и луѓето. Не можеш нечиј професионален живот и дело да ги оспориш ради неговите животни избори кои според тебе се погрешни, cause at the end of the day, we are all saints and sinners.
Алал како се сети на Шеќерлеме еј Навистина бајковито и беше се. Не сум активна одамна на твитер може и затоа не сум се сетила. Јас па и верував
Во карантин влегов со килажата, излегувам со истата. Во меѓувреме се поправив, станав прасе, и успеав да ослабнам пак. Ни ќар ни зијан. Колку долго траеше. Какви се торти не направив. Ама затоа сега по 12 часа сум гладна. Лето иде.
81 кила имам. Машала,прасе и пол. Затоа сега салата ќе мувам у уста. Океј,слаби ми се нозете,стомакот ми е голем.
Last fucking night со пч. Редно беше Господе фала ти. Легнувам да се наспијам, од утре да се шета поинтензивно. И маска и сѐ ќе носам ако треба. А утре како што кажав претходно, ќе трчам по улица и ќе викам од среќа. #дете Ве сакам
Очигледно многу луѓе мешаат искреност со злоба , затоа што ако им ја кажеш вистината наместо тоа што сакаат да го слушнат тогаш си "злобен" .
Само во Македонија, за време на криза се плаќаат онлајн обуки. Тоа покажува колку сме сиромашни... Доста муабети. Let's d day begin,
Сакам да кажам се осеќам толку чудно. Смеам да излезам кога сакам. Колку чуден концепт. Едит. Другарка ми оти само за нокти да објави се најавува инаку ја мрзи: се осеќам како прв пат во средно ко ме остаја моите покасно да излезам.
Пак морам да пишам нешто. Вчера нели ќе легнев..се вртев во кревет од среќа не можев да заспијам. Само сакав да пројде ноќта што побрзo.Почна да ми лупа срцето пребрзо, почнаа очите да ми се насолзуваат. Буквално не можев да заспијам, се врткав се врткав, се молев од среќа и на крај некако сум заспала. Коа станав уште не ми се веруваше.. Ќе искочам за пола саат за да го фатам денот со ред