Сакам да кажам дека unofficial astrology ме блокираше на фејс Го плаши народот,ништо не објаснува,жити астрологот.
Се приклучувам. Апетитот ми е прв знак. Чекам mood swings кај и да е. Пс. Јадев макарони со сирење и Магдонос. И по 5 минути бисквити и млеко. И апетитот ми има mood swings.
А што мислите вие ј сакам се е да знам? Сакам ли јас еднаш во два месеци да ви отворам профили и да ми се поклопат коцките дека нешто матите. Ете таква ми е интуицијата је**га. Фала му на бога за тоа!
Што се случува со луѓето, од каде волку омраза, од каде толку желба само да се плука по некого? Сеуште не можам да сфатам какво задоволство им приредува тоа, ке успеат ли во својот живот ако зборат лошо и плукаат по некој друг? Мислев дека не можам да се разочарам повеќе ама секој пат останувам изненадена и зачудена со какви луѓе живеам....
Љубомората преовладува насекаде. Да кажеш на некој дека си купил ташна од 1.000денари ќе ти љубомори, иако тој купил кола во исто време кога ти ташна. Исто е и со навредите, колку и да си убава и успешна секогаш ќе слушаш навреди од љубоморни луѓе. Just delete that people
Најчесто се плука по другите затоа што тоа е најлесната работа отколку да си го гледаат својот живот и себеси. Лесно е друг да искритикуваш за неговиот живот ама ајде нека погледнат во својот малку да видат да анализираат да сменат да се искритикуваат себеси ама тешкооо е тоа не им штима па затоа ја бираат полесната варијанта 'плукање по другиот'. Иначе што се случува со луѓето и јас често се прашувам и чудам за оваа омраза и сета лошотија шо се собрала и што дури кипе од нив претекува. Ама да живееш со омраза во себе е исто како да си испил отров и да очекуваш другиот да умре.... Не се разочарувај и изненадувај си имаме работа со најлошиот вид. Такви се луѓето.. ама се наоѓа и по некој редок бисер.
Што ми се врти во главата кога ќе ти ставам лајк на некоја објава: -Се согласувам со напишаното -Ми се допаѓа што имаш да кажеш Што не ми се врти во главата кога ќе ти ставам лајк на некоја објава: -Сакам да ми ја лајкнеш секоја слика од 2009-та година -Барам да ми станеш лојален лајкач на секоја идна објава -Сакам да ми пишеш zdr kakosi во истата секунда -Сакам да ме оплодиш
Со малку воспалени мускули на десната страна од ребрата од трчање (уште не разбирам како) еве не. Вчера денот ми беше од 50% на -10% на -60 % за да заврши на 80%. Зашто просто кога може сложено. Ама се среди, да не туку кукам. Се збунив што ден е, ама кафево расонува додека умот сонува за црвено вино, дињи и пршута низ Тоскана.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Изживеани и задоволни од својот живот луѓе никогаш нема да ги слушниш да се расфрлаат со омраза наоколу за некој друг. Корен на сето тоа е нивното незадоволство со себе, па мислат дека ако омаловажуваат некој друг подобро ќе се чувствуваат.
А бе аман со тоа : не верувајте му на машките. Прво, би рекла, верувајте му, но со доза на резерва. Второ, мажите би рекле : На жена никако верба. Сега шу прајме? Трето, баш со него праев муабет за вакви ствари. Ми вели : ако ме изневериш со некој друг, тогаш јас имам проблем со со тебе, не со него. Истио и обратно. Четврто, ако мисли дека некоја ми го краде или мене ме краде некој од дечкото.. То е апсурд. Значи си имам проблем јас како личност. Чим си дозволам да појдам со друг. Или сум нешто незадоволна од него. Па најмирољубива опција ми е муабет со него. Ако тој појди кај друга, а јас се прам за него... Исто муабет. Зошто да си го комплицираме животот?