Не се нормални ако воведат рестрикции по општини да неможеме да шетаме,свашта од владава,ајде ке има избори па ке ги смениме и ке биде подобро.
Сакам да му кажам добредојде на летото, долго го чекав(ме) При прва можност, пакувам куфери и заминувам на море... Мислам дека одморот никогаш не ми бил вака потребен!
Убав неделен ден Добρедојде лето Денес официјално започнува летото а, вρне дожд . 21 - виот ден од месецот јуни има најдолг ден и најκρатκа ноќ во годината. Неκа ни е сρеќно лето
Некој некогаш имаше одговорено дека децата ќе пораснат и ќе им се измени ликот, а на мајката ликот ќе остане засекогаш ист и може да е препознаена. И јас ставав слики од детето, а јас го криев лицето. После неколку слики сфатив, според мене тоа беше погрешно. Зошто да ставам на некој си форум бебе/ дете кое не е свесно каде има негови слики, а зошто јас се кријам? Штом јас се кријам, пожелно е и детето кое не е способно само да одлучува дали јас ќе го сликам за на фемина или не. На некој можеби не му смета тоа и сепак не треба лично да му судиме. Секој знае што е најдобро за себе. Јас погрешив неколку пати ете. Веќе сликите не можат да се избришат што е многу многу лошо според мене. За 20 години ако се препознае детево на сликите и прочита се што сум пишала мислам дека ќе се откаже од мене.
Знам дека без разлика на годините, секогаш од крем бананчето ќе го јадам прво чоколадото, а после желето.
Не можат да се избришат. Пробав така јас за една сликичка ама неможе. Е сеа ако Џокерче фати врски и и ги избришат нека ми шепне од кај да фаќам и ја врски
^Па јас се си мислев деκа може...мислам деκа имам неκои мои мислења избρишано а, можеби сум и гρешκа, деκа оддамна беше, па избледени се ми сеќавањата. Κаκо и да е, па и не моρа да се избρишаат мислењата, κоρисни се Поздρав
Сакам да кажам на некој му се умира. Не мене, пред да некој мисли дека пак ме јадат бубачките. Ме јадат додуша, ама другите.
1500 споделувања од народ што не верува во вирус. А м а н дали постои ваква простоќа негде на планетава да знам
Сакам да кажам дека ми се јаде нешто благо, а од залихи само чоколатца животинско царство. Море дај што даваш, благо си е благо
Се изморив од тоа да кажувам и докажувам на секого. Немам сили веќе да се борам за некој што очигледно не го засега моето мислење. Редно е да ги одстранам ваквите токсични личности од мојот живот. На некого ќе му дадеш прст, а ќе ти ја земе цела рака, е такви се луѓево.