@Ginger^ 1.Затоа што така сакаат. 2.Затоа што кратките панталони не се соодветни за носење на некои места.
Минута молчење за дебелите како мене , што и да сакаат и да можат и да имаат шорцеви не би носеле , јер се дебели и бутките им се тријат една од друга , па секогаш се со рани
Збуњен и увреѓен А луд имате ли? Темен тексас фармерки на топло време , 8 саати за на работа, ако не сте депелирани.... не ви се исплаќа Погрешно сте пресметале Штом прво нешто летно ви текнува на шорц, далеку сме со муабетот. Не знам шо се на*ркавте , кога не сте у групата за која зборувам. Излегувате привремено од тука до таму, да завршите нешто. Или излегувате по 20 h , кога ќе залади.
Земај маст од невен пред да излезиш! Или ролонче за под мишки. Јас сум лом во бутки ако не намачкам пред излегување, а цело лето го врвам во фустани. Мачкањево спас е. Сакам да кажам ова е прво утро кај шо Пес сакаше да шета ли да шета ли да шета. А јас заспав во 4 и се влечкав како зомби по него. Инаку ... На сабајле неќи да шета. Само измет 10 минути и ме трга за дома, и на улица ми легнува ако не го носам дома. Ама не денес. Ноуп. Не денес. Ај кој сака кафе да прајме.
Не сум дете. Види што си пишала: Која си ти да кажуваш што да носат луѓето кога е многу топло? Личен избор е.Нема тебе да те прашат дали да носат фармерки или не.
Ај нека оди се у пм, не ме помина. Од мене толку за мизарниов месец, ај сеа од август ќе газам јако!!
И за фармерки ли бе...? Иначе постојат летни панталони, шалвари, макси сукњи, ленени панталони и така натаму... Фармерки не сум облекла од којзнае кога, па пак никад не ми биле откриени нозете.
Со еден дечко излегов на кафе, а јас бев излезена во фармерки и маичка и сандали и дечково муабет, како ние женските воопшто не сме биле женствени за женско е ФУСТАН а не ФАРМЕРКА па каде е женственоста , секоја втора носи фармерки, му се изгубила женственоста тотално во овој век, може сакаше да каже дека и ја сум доказ за тоа плус ми рече сум се облекувала како машко, бидејќи му реков дека во фармерка и маичка се чуствувам поудобно и попријатно сдк, нема зашто некој да тера некого на нешто, што ви одговара тоа носете, на кого му пречи, нека не гледа