Значи многу се изнервирав!!! Денеска другарка подари маче, сега и пишуваат дека не можеле да го чуваат и да си го земе назад или ќе остане на улица. Не знам веќе кај не напишавме дека се подарува за да му најдеме нов сопственик ама ништо. Преслатко е и многу мило и мирно маче, ако знаете некој што сака маче да земе или вие сакате маченце ве молам споделете некаде. Може да ми пишете во лп за слика да ви пратам од мачето или да остварите контакт со другарката... Во Скопје е ова, но ако може и да се пренесе до друг град не би било проблем, само да не остане на улица и некој стварно добро да го чува.
Јас ги фрлив пред неколку месеци тие слики од клас што ми ги даваа со посвета се осеќав како да ми прават само ѓубре .
И јас испофрлив слики од основно и средно. Не ми се потребни тие лица на себични идиоти.Доволно ги гледав кога учев со нив. И кога ги сретнувам на улица се преправам дека не ги познавам.
Јас кога ќе ги сретнам воопшто не ни им викам здраво ептен ако ми речат здраво само ќе се насмевнам ради култура и толку . Типка што во средно на мој тогашен најдобар другар му збореше како ме мрази како сум била разгалена лигла како не можела да ме смисли , во кафич (уште пред короната се Деси ова може има година ) ми се убаци рандом и ми вика леле што правиш мора да одиме на кафе остај ми број да те барам .. После тоа ја видов пак додека пешсчев и се правев дека не ја гледам имав слушалки и само си поминав.
Дегеахаха Добра ти беше прогнозата дека не се гледаме во финале. Ама не погоди кој тим ќе оди. Фала, па нека се враќа со ЛШ место.
Септмвриска бар овака да ни биде сред паркинг ако треба ќе полагам со маска! Значи колку пати мачката ми рипна сред полагање и ме деконцентрира!!
Со другарка ми зборувавме за рапот од 2000 година и за тоа колку многу се промени музичката сцена до сега. Кога ќе видам кој се прави музика ми се повраќа. Каде се Џејзи,Пи-Деди,Кение,50 Цент навремето со Билионер и Кјара растураа. Сега слушаме некои гангстери како е нормално да бидеш ганг и од бебешки нозе.
Е тогаш и јас не можам да најдам НЗС. Без кафе ќе спиеш, со кафе нема да можеш да заспиеш, што е тука чудното?
СДК дека денес сум неколку дена цигари фри, многу дена на диета, нервозна ама сеуште немам истепано никого П.С. Кога ќе ви речат дека вежбањето го подобрува расположението, да верувате!!!
Она кога одиш во маркет со ограничен буџет и точно наумено што да купиш. И, таму гледаш нешто ново, посакуваш да го купиш, ама немаш пари во моментот... Ќе дојдам пак, ќе те земам, само да не те распродадат до утре...