Зошто луѓево се толку себични, дволични? Кога им требаш ти се лижат, најфини се на цел свет, но доколку немаат никаква корист од тебе, е тогаш не те познаваат. Не ја заслужува секој твојата помош и добрина.
https://citaj.mk/2020/07/26/foto-turistite-vo-shok-makedonczite-vo-ohrid-ochekuvaa-se-osven-ova/ Мизерно. Многу мизерно
Ама не реков што ќе пијам. Леле Исусе Христе, Дева Маријо, Господ Бог и сите светци, како ми се спие страшно а имам договорено у паркче со друштво, ќе зевам изгледа. Ќе се наспијам кога ќе умрам. И уште нешто, ми се расипа компјутерот. @Billy Idol ако не го средам денес пред да носам на мајстор ќе те пoзамарам околу тоа
Теретана во домашни услови или во превод перење ќебе во када. Ја нема таа перална што ќе го собере ќебето произведено во бивша Југославија.
Една од повеќето причини зошто сакам зима повеќе од лето е фактот што овој период не можам соодветно да уживам во омилените долги туширања со екстремно жешка вода.
Ау... одма ќе ти најдам ист таков, ама да не се жалиш после. Филмот е лоооош, лоша глума, лош концепт, лоши реплики... нееее можам. Ар ју лост бејби грл... бљуц. Да беше ружен ќе беше кривично дело.
Конечно некој да мисли како мене! На сите што го имаат гледано им бил просечен, а мене ми беше толку многу преглуп филмов, што се пробав три пати да го гледам и на крајот сепак кренав раце. Не е ни чудно што има оценка три, јас единица му давам, а толку многу го изрекламираа...
Па затоа да беше барем просечен, ќе беше добро. Страшно лош филм, лоша глума, само глумецот е убав Јас барам вакви лајт филмови периодот, ама филмот, еве не знам како е воопшто и снимен.
Не ќе поверував дека еден куп зеленило и една мачка толку ќе ме релаксираат.. А тек 2-3- 4 ко вчера..
Полош филм мислам нема. Кога ќе помислам колку го чекав на некоја страна да го прикачат да го гледам. Ептен лоша глума, само ради реда божем снимале, ни до просечен не може да стигне. И мене само глумецот ми е убав, преубав ми е. На инста и ТикТок луди се по филмот.
Дој у една елитна населба да одиме на шопинг, и дечко одма ќе ти најдам ист ваков, кај маж ти јас ќе те правдам. Хахахаха И ти со нас дојди, и тебе ќе ти најдам, дечко, маж, швалер. Абе каков убав бе, ко свирач на кларинет ми личи (не знам зошто баш кларинет ама не ми оди на друг иструмент.)
Иначе јас почнувам да се спремам за следно лето во Охрид, така да ако видите некоја фит девојка со долга коса (у процес на растење е сега) и бел тен ко Каспер, мафнете ми да надоместиме за изгубените одмори оваа година.
Ич не е смешно да му кажеш на другар чија девојка има повеќе возрасни браќа да размисли пред да ја изневери зашто личен опис ќе му сменеле браќата нејзини после. Од неверство и те како се грозам, ама против ќотек бевме и во ваква ситуација нели?
Сдк од толку слики со бебиња на инста добив желба и ја за едно мало пуфче. Сдк 2 тивка ми е ноќта, и убава. Мераци.
Од ПМС пуштен на најјако: во последните 24 часа изедов кило и пол сливи и сум на пат да изедам 200гр. чоколадо со кикиритки. Од лејтнајттотс: Која личност е "золвата" во целата родова каша?