Кога знаеш дека некому претставуваш цел свет и толку многу му значиш те тера да се трудиш уште повеќе да го оправдаш тоа значење. Те сакам малечко мило мое
Една девојка пишала на Инста стори: "Јас 2020 нема да ја додадам на моите години. Ништо не искористив од неа". I really feel that
Најомилени ми се деновите кога телефонот не ми е во рака, ниту пак во моја близина и го поминувам времето со моите најблиски на некое убаво место. Како therapy session ми е. Не те интересира ништо друго, сите проблеми ги забораваш во тој момент и уживаш
Сдк дека сакам нова дома. Многу сакам. И нека се случи. И денес ми се третите 5 мин пауза за да се издишам... Уморна сум... ама не умор што се убива со спиење и 5 дена во планина. Умор од сите стеги и стресови, од размислувања, од последователни шити години, од борби за живот, буквално. Како се одмара од ваков умор?! Како?! Не памтам кога последно сум била безгрижна. Нема безгрижен човек, ќе си најдеш нешто секогаш. Ама цело време клучни работи, за преживување и живеење, свое, на блиските... Јас стварно сум уморна.