Mene mi velat nemale vreme da dojdat kaj mene na gosti, a kaj moite rodnini odat na kafe.... Za takvite bibrekla deka im e preeemnogu i shto si gji pokanil....
Еден филм да не можеш да изгледаш на мира од еден саат само некој звони пишува ау напасти ќе исклучам телефон нема спас
Дури и неделната вечер знае да биде убава, ако човек знае како да се фокусира на правилните нешта. Ги оставам стравот и напнатоста некаде далеку... немам време за такви мисли.
Непланирано излегување ми е најубаво, ако треба да се договарам со саати ќе биде идам, не идам, вага јбг
Оваа сесија биче интересантно Еден куп предмети за полагање, а толку малку мотивација и времето е кнап
Чувство како да застанало времето во некој момент. Ама не можеш да го најдеш точно моментот. Си спомнуваш за убави чувства и убави мисли некогаш пред тој момент што не можеш точно да го најдеш. Сега знаеш дека се бориш за тоа убаво чувство, иако грижите те следат како темен облак, секогаш над тебе. Како во цртаните филмови, се сеќавате на човечето што имаше "сопствен" облак само над него и му врнеше? Туку стварно, како успеа човечето да избега од облакот?
Ме изедоа комарци. Ставив аутан, муви ме испокасаа. Официјално, немам крв во мене. Ако можеше Хичкок со гаврани да направи филмови, исто филмовите со пирани, ајкули, така може некој да снима кај нас, хорор филм со комарци. Шилеговите комарци напаѓаат. Чак и добар наслов за филм.
Многу почитувам нови членови ни месец шо немат напраено, а шо имат толку идеи и замисли за проблемите на форумот. Keep it up lmao.
Сдк дека секоја секунда можам да заспијам па дури и стоечки. Што ми е не знам, цел живот не наспана сум
Со мајка ми гледаме смешни клипови и умираме од смеа па потоа ни се придружуваат брат ми и татко ми. Тоа се тие убави моменти.