некои луѓе со децении гледаат модна (фешн) тв и модни списанија ама сепак поим немаат од облекување. некои гледаат цел живот спорт но сепак не се ѓоковиќ. исто и некои луѓе имаат години стаж во некоја работа, но не се ниту мудри ниту најпаметни, а најмалку имаат право да судат за другите. секој си има право да делува како сака.
Ми доаѓа да ја наполнам кадата со вода и средство за капење, да се направат пена и милион меурчиња да се пикнам со куцо и да плескам со раце насекаде да се пени се наоколу, да испијам пола флаша сируп зошто има вкус на јаготка и да дувам и правам балончиња од сјај и вода исто како во детството. Ама ете не сум дете во телесната градба секаде да ме собира, а во главата уште сум таму заглавена, не знам дали да се смејам и радувам или седнам и плачам и плачам.
Се надевам дека еден ден, луѓето ќе сфатат дека тие што патат од депресија и анксиозност НЕ СЕ РАЗГАЛЕНИ. Туку се премногу чувствителни и грижливи.
Секаде во светот се промовираат видеа против семејно насилство само кај нас на канал 5 ти оди приказна дека ќотекот од рајот бил.
Приказната би требало да биде поучна и се пушта како таква во 11ч. Пред да пуштат вакво нешто треба прво да се запрашаат што поука им даваат на децата и како таа би можела да биде сфатена.
Значи ако побарам услуга, очекувам тоа што сум го побарала (ако сте во можност), така како што е побарано, да го исполните. А не сега вие мене алтернативи да ми барате. Или можеш или не можеш. Толку е просто.
Динамични настани обожавам, ме исполнуваат со енергија. Само ми недостасува старата екипа со кој знаевме и ептен поблесави да сме. Штета,времиња.
Секој има право на свое мислење. Моментот кога тоа мислење повредва некој друг, во загуба си јер немаш право да повредиш некој, макар и со мислење. Тудлс.
Сдк дека само РК ВАРДАР И ФК БАЕРН знаат како е да го победиш ПСЖ во финале и да станеш Европски Шампион!
Sekoj den e ist samo od nas zavisi samite kako toj den ke zavrsi... otrgneye negativni misli.. bidete svoi... ne vredi nikoj nisto za da vi zamine ni edna minuta od zivotot vo griza... pozdrav
Ко личност што имам тен ко Каспер, вечна мистерија ќе ми биде како луѓе добиваат рамномерен убав тен на одмор без притоа да изгорат. Јас морам прво да изгорам за тој дел да потемни. А ако ставам млеко за сончање, бела ќе си останам. Единствено рацете ми темнеат по малку, ама треба секојдневно околу месец сонце да ги гледа по малце, иначе пак ќе биде еден од горенаведените ефекти. Лани таму кај што ставав фактор, останав пребела. Таму кај што случајно имав испуштено, изгорев - на гради, на колкови и малку на грб ама не по цела површина него џоа апстракна уметност личеше. Баш шарена си шетав после на плажа
Сакам да се преселам во некое село во Италија, да си одгледувам цвеќиња и да ми биде убаво на душата!