Леле колаче едно спокојно. Абе животот ти го разубавуваат . Едвај чекам и јас едно вакво да си земам, изгорев по кутре бело мало
На овој ден, на овој голем празник се молам тоа што го имам во моментов да не го изгубам. Те молам Пресвета Богородице помогни ми.
СДК ги сакам (сакав) плажите во Барцелона. И були и сениори нудисти, сите жители на градот и никој никому не пречи, уште нема верска војна, не се заклале меѓусебно. Мож па дека не разбирам каталонски, може и тие вакви муабети си твитаат Спојлер: Плажно твитање Енивеј, ако некад се деси војна во мк, за и околу кој како на плажа ќе биде, ништо друго нема потенцијал да разгори емоции
Плажите одлични, луѓето разбрани, топли и отворени за се и да сака да напише нешто вакво некој од нив, ете да се најде некој со таков мајндсет, една сангрија и се им е рамно. Кај ме потсети на Барселона, спомени, ми се оди пак
Патем, не ви кажав, сосема изумив минативе денови. Морав да споделам со вас. Брат ми правеше контролен. НЕГАТИВЕН Е. ШТО ПИЕ ФЕМИНА КАФЕАНА?
Добро утро, добри луѓе ве поздравува куцо со песната '' Кога те нема '' И таму кај што не си те наоѓам... Уште позира брејјј живот кучешки, тежок, претежок
Секако дека чистат,све зависи од карактерот на маШкото. Домаќинка беше шала.нормално дека неможам да сум Домаќинка.Голем процент од маШките колку што гледам,читам и слушам,си зимаат ДомаЌинки кој ке им бидат робови (Мајка,Жена,Кралица).Мамини Синови ги има све повеќе и повеќе за жал. Цена инбОкс
,,А жена тераш, а коза- исто ти се фаќа" Македонска програма, дами и господа. Наменета за целата публика.
Пред некоја вечер кај мене во маало изникнал ваков билборд да сум измерела колку сум убава И ми се ројат низа прашања, прво во 21 век уште порција со вакви глупости, после според кој да мерам нешто толку апстрактно, нешто немерливо, уникатно и индивидуално за секој од нас- убавина? Некојси таму робот да ми кажува бројки на памет што го нема После си викам што ќе мерам убавина тоа не ми е толку приоритетно, дај да можам и каде да можам да измерам улавина, да видам има ли напредок изминативе години или тапкам во место од тинејџерство наваму Ама па ми текна и тогаш не измерив улавитет и како сега ако мерам да споредам а? Треба да имам некој непристарасен до мене кој ќе спореди каква сум била некогаш и сега во мозокот Ај да не мачам луѓе и апарати да мерат, да си извадам сама заклучок има напредок како одат годините станувам од уб(л)ава се поуб(л)ава
Многу често се запознавам со личности кои се совршени претставници на Тартиф. Се претставуваат во најдобро светло, вешто криејќи се зад маската. Иако се поминати речиси 4 века откако Молиер ја напишал драмата, ликовите како Тартиф сè уште се присутни меѓу нас.
Сакам да кажам, почнаа да ми извираат маски од секој џеб. Пошо сум неорганизирана тотална, купувам и такви од 20 и такви од 200, носам пикам в џеб ги перам у џеб и се така у круг. А без маска не бидува. Еве веќе 3 дена како сум во Берово да се раатисам малце, епидемијава навака се пушти. Дознавам дека дечкото у ресторанот завчера и вчера што не служеше бил позитивен. Поминав од таму,се распрашав 4 лица од персоналот позитивни. А ресторанот битно си фура пошо ако не овој период кога друг пат фул ќе го видиш? И ајде сега филмој, што ако ми кивнал, што ако вака што ако онака. Маска носеше, испеглана чиста на цело лице не ко моине згрчени.
Ми врти незачуван број, кревам да видам кој е, викам "Ало?", ми враќа женски глас "Здраво, Лиде е". Афтоматски ми текна на Лиде Лиде, а тоа комшивката била.