Ќе си признам дека тешко ги манијачам моите професори, не ми одговараат на мејлови али важно со децата на Матка бил!
Се осеќам апла глупо кога ќе ми текне дека од сите прослави за Нова година досега на кои сум била, за оваа последнава највеќе пари потрошив. Секогаш сум поминувала со минимум и реков ај годинава надвор ќе славам и ќе платам повеќе. И еве...баксуз
Памтам бе, и моден совет ти дававме. Ај следниот пат молим те скромно, во кревет, со пуканки и без руска, може поарно ќе биде
Планина, чист воздух, свежина, мир и спокој и многу падната пот по пат. Пополека се враќам во форма, иако има уште многу пат да се изоди до крајната цел, важно започнат е процесот. Нов месец, нови планови, нови промени како дел од тие планови
Мене татко ми ме вика бебенце па што не се лутам ,како сака нека ме вика и сине да ме рече што има врска.
Здраво на сите.. Сакам да ве прашам дали има летови за Германија пд Македонија?? Дали се отворени границите ?? Извинете тука што пишав незнаев каде да прашам
Се дур не се пријават газдите што не тераат сами да си плаќаме придонеси вака ќе биди во државата. Ни зедоа и здравје и се. Немале пари хахахаха. Народе Македонски, каде си?
Јас искрено мислев дека турскине серии веќе немаат гледаност ко порано, ама се имам изненадено колку се активни темите тука за нив. Интересно.