Којзнае колку сезони поминале до сега, 130+ страни се испишани на темата за серијава . Дур бидам у тек со настаните..
Добро што мислите кога пишувате вакви глупости на непознат број, дека ќе ви се јави тој на кого ќе му пишете и ќе ви каже браво за глупостите што ми ги напиша или како?
Доста беше купување летни алишта. Еве денес разгледував плакар се спремам за есен, си купив и марама а и едни патики си намерачив, валјда ќе ги има уште две недели, да си соберам пари
Ама некако ич не е безбедно покрај раб на улица, ем од колине ти превруваат очи и ти свират да се качиш на тротоар. Не знам стварно, купив велосипед пред 4 месеци и активно го возам ама условите биле катастрофа претходно немав приметено...
А зошто да свириш, зошто да ти се тргаат кога ти си таму кај што не треба да си? Тебе ти смета тоа што колите не пазеле на велосипедистите, е затоа ај качи се на тротоар и ти сметај им на пешаците Пешаците кај да се качат?
Не реков дека ми смета што не пазат на велосипедисти каде прочита тоа? Реков дека превртуваат очи и свират паетка е решението . Ама каде , каде е побезбедно велосипеди на тротоар и за пешакот и за велосипедистот според мене. а, инаку и пешак кога сум не ми смета велосипед да ме одмине на тротоар
Хм, не знам како си даде заклучок првата реченица. Велосипед имам 4месеци, пешак сум 26години. И не, ниту претходно не ми сметало. И да, кога е фул тротоар се симнувам, кога има многу автомобили си одам на тротоар, се до ситуацијата. А дека сум некултурна во сообраќај, далеку од тоа.уживај
Многу ми е интересно кога видам дека некој се кара сам со себе да погодувам со кого од блокираните е всушност во расправа
Де де ајде смирете ги страстите со вашите навреди. Не се замислуцајте центари на светот. Од такви како вас што користат син наместо ќерка ние жените не можеме да пркнеме. Ајт
Ја имам смешката на денот. Фала, пријатно Друго СДК. Се збори за куќен ред, во мк било време за мир и не-галама во период од 15-17ч. Све е тоа супер ама живо ме занима која е логиката во тоа? Има некој што се враќа од работа во 15ч во денешно време? Или време на сиеста имате воведено без да знам?
За дискусијата со сине, сега ја читам, иако е од пред некое време. Морам да прашам, сериозни сте дека ви е деградирачки или јас не го препознав сарказмот? Кај нас во дијалект мајката на детето со "мама" му се обраќа, не мислите дека сикретли сака детето да е мајката нели? @Biljarkata Зарем во Македонија бараш логика?