Фул дискотеки, кафани, кафичи. Концерти се одржуваат свадби се прават и што уште не. Еве остана меркава за стадион каде што е ооооогромен простор и отворено како превентивна мерка
Правев муабет со еден дечко кој што премногу ми се допаѓаше веќе подолг период , почнавме да пишуваме ии се беше океј додека тој не спомна во првите 20 минути дека е другар на ххххх ( личност која што е доволно позната во Мк ) ии почна со муабетот да излеземе во друштво , не сакав го одбив реков дека сакам само него да го запознаам не цело негово друштво ( мислам дека имаше на ум дека јас со него пишувам поради неговиот другар кој што е фаца веќе, само претпоставка бидејки некои луѓе го прават тоа ). На страна што тој негов другар има многу hate говори држано против девојките ии се плашев да излезам покрај тоа што многу ми се допаѓаше , си реков доволно сум insecure не ми требаат уште толку коментари ии мислења кои што само полошо ке направат да се осеќам.
Па и јас се ρаспρавам ама не со дечκо ми, оти го немам. Се ρаспρавам со κој стасам и за што стасам.. κρиво ми е κога глумам лудило а, неκој ми повеρува и пρитоа длабоκо го повρедам. Исκρено.
@theowndemon Секако дека го мислам истото за тебе. Немам лошо мислење за секој кој културно дискутира без разлика на различните ставови и мислења. Извини што неможам да ти вратам на темата каде што ме означи бидејќи безобразлукот на модераторите нема крај. Посебно на @RainBow бидејќи мислат дека форумов е личен профил. А и да не заборавам дека одредени правила важат само за мене. Во теми преполни со офтопици добивам бан само јас, а мислењата на другите само се бришат и тоа е тоа. Да не заборавам и дека ми затворија тема каде што немаше навреда од моја страна ниту исмејување туку само нормална дискусија и многу други членови ме исмејуваа и навредуваа меѓу кои и екс модератори. Темата ја затворија од причина што не им се допаѓала. Безобразлук.
@Vitaly не знам шо се деси оти јас зафатена сум денојве и онака рандом отворам и ако има ознака реагирам и видов дека и лајковите ги немав и бев као „нвм не се навраќам штом бришат нешто утнато е“ али и реално бар јас и ти бевме офтопик не знам за другите цитати. Како и да е, до следната тема аххаха.
Секој ден порадо би седнала во кафана отколку да дадам 1200 за серум. Џабе сите серуми на светот кога го уништиш со шминка претходно. Буквално даваш пари за да поправиш штета што сама си сѝ ја направила со давање пари. Цела една индустрија што зависи од помислата на жените дека нешто им фали и мора да поправат нешто на себе.
Проблемот е селективната правда. Јас добив бан а ти помина со избришани мислења. Можевме двајцата да поимнеме така бидејќи вака е стварно безобразно. Офтопици пишувале и други луѓе па не добивале бан. Тоа е, така функционира се во нашата држава тоест протекторат, па така и форумов. Луѓето се исти само на различни позиции.
Како да помогнам на другарка која што е во токсична врска и abusive и она е свесна за тоа но не превзема никакви мерки , само зборува, не можам да ја гледам веќе тажна секој ден издепресирана несака ни да јаде понекогаш со денови , со модрици ја гледам ии пак кејфот на него да му е направен ии ке се сменел као демек , се пробав сум зборувала по цели ноќи веќе незнам што да правам а очајно сакам да и помогнам
Кога ќе ми текне порано у септември колку сум била среќна и сѐ.. а денес Изгледа како растам си ја гледам реалноста колкава е мојата среќа.. прекрасно..
@emilii111 колку повеќе ѝ укажуваш, она толку повеќе ќе го брани и ќе ја оправдува таа негова "љубов". Исконтактирај со некој од нејзиното семејство.
Некои нешта се случуваат тогаш кога ни најмалку не очекуваме.... Почивај во мир бабо.. Засекогаш во моето срце..
Здравоо дали сте слушнале за агрнција АГ Скопје посредуваат за Германија и дали некој има одено со нив ? Дали има групна виза