Се плашам да бидам среќна... Секогаш се случува нешто што ќе ја уништи таа среќа кога тогаш и не сакам да го поднесувам тоа по стотти пат
Што е со љугево секој збор им е лага ... Се прашувам дали и самите веруваат во тоа што го зборуваат...
Читајќи ја Прашање за форумот? се чувствувам изоставено. Не знам што се случува 98% од времето, ниту сум била банирана, ниту опомената колку се сеќавам, ниту некој сака да оговара со мене. Порано имав само дупли профил и толку. Не можам да замислам што пишувате вие до толку за да имате материјал за пребацување и меѓусебе и со модератори и за банови. Добри сте? Ич не ве знам кој со кого е во друштво, ништо.
Пред да те сретнам, бев уништен. На тој доручек од 14:00 до 14:45, во мене повторно имаше живот Не го тргнав погледот од тебе, затоа и доматот заврши на мојата маичка Сега сум пред бездна, психолошка. Тоа што те нема ме растргнува на парчиња. Не срцето, туку душата . . .
Од луѓе што не ги разбирам се оние што немаат слобода пред партнер. Да потенцирам дека под ова не мислам на такви кои се контролирани или манипулирани, него се однесуваат како да се со колега или некој не толку близок другар, а не дечко/девојка. Една вика - леле се испрдев пред дечко ми, нема шанси да се видиме деновиве дур не заборави. А одамна се заедно. И ова го кажува потресена, чиниш кујзнае што направила Или на еден друг форум еден тип пишал - Со девојка ми сме веќе долго време заедно, ама денес првпат ми го виде алатот во нееректирана состојба, а тогаш е многу помал од еректирана. Не знаете колку ми падна срам ...и други слични што те тераат просто да се чудиш како луѓево се понашаат еден пред друг
Она кога богат ќе рече на некој што не може да си дозволи за здравје, нешто од типот - а да одиш у Германија, има еден многу доктор. А некој ни за наша партиципација нема... Или влакно од ефнорог пробај, а тоа цел бубрег кошта. Ноу шит Шерлок. И не само таму, на многу места има. Ај што звучи арогантно и безчувствително, туку и сум џаст, уау, кој ќе плати?! Ти?!
До коа луѓево ќе ствараат мислење за некој врз база на муабети и измишљотини? Нити сум ненормална, нити сум вештерка нити ништо, запознајте ме па зборете каква сум аман
И јас ова не можам да го разберам во сериозни врски. Поготово тие што се на пат да преминат во брак или да останат заедно до крај на животот. Мислев само во америчките филмови го има тоа, ама го имало и во нашата реалност.
Да видиш слика од некој во период кога бил среќен и период кога бил несреќен се гледа разлика. Само кога ги гледаме одделени не се гледа.
Ние сме имале секакви незгодни ситуации еден пред друг и најокеј ни е, ко нешто најнормално во врска Стварно не би можела да замислам пред дечко во долга врска да се срамам од такви секојдневни непријатности.