Шо ќе ти смени да се пишиш по националност албанка/гркинка/ бугарка? Зошто по националност си македонка и зборуваш македонски јазик? Кога веќе не ти менува ништо.. Мразам да звучам ко тешка националиста, ама ми оди на нерви тоа што си порекнуваме идентитет само за да бидиме прифатени. Буквално продаваме се' наше.
Па баш зашто не ми менува, немам потреба да се пишам. Додуша ќе ми направи проблеми со менување триста документи, ама корист никаква, барем засега. А каква корист ако се докаже дека Гоце е Македонец? Пошто не е ова натпревар па кој најбрзо ќе изработи ефикасен лек за некоја болест вчера откриена, туку нешто што било, поентата е кој повеќе ќе прочепка и ќе најде. Али у реду, јас познавам такви што пре би умреле во раце на корумпирано здравство, него да прифатат дека Ацета може не бил Македонец. За мене патриот не е да се испотепаш со секого за некој кој и од каде бил. А еве, види каде е денес Германија, каде сме ние.
Верувајте ми, не сакате да се возите во автобус на Малта. GTA не им е рамен, тркине со спортски коли можат вода да им носат.
Мене па една ме имаше прашано да не сум раскинала со дм зашто ниедно стори не сум ставила последно со него
Сакам да кажам дека како растам така сфаќам дека сите прават свадби, крштевки, адети ради старите, а не заради себе. Ебате животот ако правам се' за ќеиф на други
Ако мислите да принтате маичка/дукс, тоа никако не го правите кај "Msublimation": https://www.facebook.com/MSublimation-603099370022479/reviews/?ref=page_internal https://www.instagram.com/msublimation92/ Зошто? Затоа што си порачуваш "Fruit of the Loom" женска М величина, добиваш машка М величина. Кога им укажуваш дека маицата е машки модел, пробуваат да те смотаат со "невозможно, може да ви докажеме преку разликата во крагњите", како тоа да е нешто битно. На тоа им посочуваш дека на етикетата на маицата пишува "65/35 Polo" (а маицата не е ни поло патем), и за да би била женски модел треба да пишува "Lady Fit". На тоа одговараат "Vo red Ovoj komentar e dobredojden I ke bide prifatena kritikata". Добиваат назад циничен одговор "Манипулацијата секогаш ќе биде критикувана" и одговараат со "Vi blagodarime Se nadevame za dolga sorabotka". Се' тоа хоштаплери, бре. Една ебена маица да не моеш на раат да купиш...
Ако некој пар решиле да немаат деца, нивна работа. А ако истиот тој пар решиле да имаат деца после икс години, решиле така зашто сами посакале и тогаш се осетиле спремни, не дека вие сте успеале да ги убедите па да им кажувате во лице е, ви реков дека ќе посакате некогаш деца? Ко...глејте си работа. *** СДК2 Темата Ласерска операција на очи ја прочитав Ласерска депилација на очи. За момент си реков - ху да фак отворил ваква тема?
Леле не пак. Здодевен е веќе. Едит: Само што го пишав постов многу јако загрме, овде кога грми прозорци се тресат. За светкањето што да ви кажам