Дааа, убав глас има. За уникатност, еве на пример Сара Јо има некој подруг фазон од стандардните турбофолк српски песни ама ако се споредат нејзините песни со оваа песна.. катастрофа
Порано се плашев да останам сама, а сега се плашам да бидам опкружена со дволични и лицемерни луѓе.. И секако дека останав сама, ги исфрлив од животов сите еден по еден и уживам во самотијата.. Изгледа пораснав
Колку се менуваат некои луѓе кога ќе дојдат до прилив до пари. Страшно! А уште полошо е кога истите ти се роднини
Како мислевте дека се ќе продолжи нормално? Ете одма како и што мислев. Родител позитивен цела градинка се затвара. Не знам што очекувате.... Се надевам дека ќе се реши ова за сите еднаш!
Кажи решение. Знеме сите да мрчиме ама тешко кој разум да даде. Ама решението да е оптимално за сите не само за мене, тебе. Памдемија е. Не е локален проблем.
Морам и овоа. Шефот гледам ми нема допуштено пари.. 'Шефе' , велам,' а остатокот од парите?' 'Кој остаток? Јас мислев дека само 8 клиенти беа од кај тебе.' "Не, ви пратив на меил, како што ми кажавте документи посебно со податоци " 'Сум мислел, дека тоа бие клиенти на Х. Без галје ќе средиме.' Стварно? По кој пат? Втор. Втор пат вака ми праи. А ми кажува постење, Господ. Мислам, алооо! Знам дека сакаш да забушотиш да не дадеш пари. Срамота бе, срамота, леб од уста да им земате на луѓе. Псоле па ми се лути, не сум му кревала на мобилен, трет пат се случувало, да го игнорирам. Е па сеа со каква мериш, со таква ќе ти мерат. Па и слушам ми кажуваат шеф бил, имал обврски, заборавил чоекот златен. А кога му откажаа сите јас бев таа која,цел товар го сноси. И ти мене ми за забораваш пари да ми дадеш?? Е, не, нема поќе. Ете ти отказ. Оди друг малтретирај го. Нека е е подобар /подобра од мене. За 7500 ни пес бе не ви скита по улица. Па и не, корона е, знаеш нема пари. Септември еве нз како ќе бидеме со клиенти, не знам плата, да видиме како ќе тргне работата. ОК, не знаете. Можи звучи премногу егостички постов, знам дека има и далеку подобри од мене, но не. Се мачев за да добијам 3 месеци по 9000.ж Да не кажам па дека преку 5 табели правев за едно нешто и така пак табела ми вели по некој ден. Плус, 15 000 плата аха, океј. Ама во тие 15 000 влегуваат и некои дополнителни обврски што ќњ ви ги дадам. Мајката?? Нема шо да кажам освен да се бега оттука.
Го најдов тој убавиот од теретана и не можам да поверувам дека неколку пати ми имал пишано а јас не сум вратила сега ми се плаче. А на фб дури и го немам прифатено...после зошто не ми одело... што мислите дали да го прифатам сега по неколку години, малце е глупо, ќе чекам да де запознаам во живо може треба да му пишам Здраво, сега гледам по неколку години