Сончевите зраци на крај на септември ми стануваат особено драги. По напорен ден, ми дејствуваат како полнач на батериите.
Добро бе луѓе, што терсене народ ќе бевме, на ваков празник еден да не се најде Име да честита. Брееј завидлк
Сакам да кажам дека ова е официјална покана кон овај Октомвриски цртачки предизвик Inktober 2020. Дали можите или не да цртате не е важно, важна е забавата или во најмала рака ете да гледате шо ќе биди сервирано почнувајќи од утре. Темата ја отворив ден порано за сите шо сакат да учествуват да ја видат и да можат да си набават мастило и хартија и да можиме да почниме да цртаме. Предизвикот почнува од утре и трај се до 31 Октомври и е глобален настан па ако вашите цртежи ги ставате на други места во опис ставете #inktober & #inkober2020. Чирс.
Mi ide edna osoba da ja zadavam. Nisto ne raboti, gi cuva predmetite vo fioka, ke napravam dobro za cel grad
Сдк не знам што https://www.slobodenpecat.mk/otkopc...zijalnite-mrezhi-objavi-nevkusna-fotografija/ Таа втората сосем оправдано, загрозува безбедност во сообраќајот, ама таа првата кого загрозува