Јас пред некој ден залепив еден на плочки во кујна, лом ме имаат направено во лицето, полна сум со '' пубертетлиски акнички ''
Јас на 1ви октомври се капев в море, да ми кажувал некој ова немаше да поверувам, топла година е навистина, ама само нека потрае вака дека во најава на метеопрогнозериве е студена зима. За комарците ќе најдеме чаре, електрично апаратче во штекер и раат ќе сме
Повредата е голема, срце се стега, од несфатените како вас не се бега Ај и од мене нека ти е честит именденО демонски, од демони да не куртулиш Глеаш ко за малер кај мене се погодило да налетам на како шо велиш такви кутрички кој мора да ја бркаат шемата не за друго, ха ха ха. Шојмало за то, излези од виртуелниов свет и ќе видиш околу тебе се. Каква контрадикторност во едно мислење, викаш тврдите дека никој не сака да ви чепка мислења а ја исмеваш членката за нејзините мислења дека биле глупости и за користењето на латинични букви. БраОс Толку од мене на темава, помина и Халовино можете сеа слободно да ги вадите маските и да се соочите со реалноста
Видов и јас неколку деновиве. Ми беше жал да ги тепам, кога ги гледав колку се зашеметени И онака мене комарци не ме касаат... не знам зошто.
Всушност таман е пишаното претходно. Ако чепкаш и се исмеваш на туѓи избори, истото ќе го добиеш за возврат.
Леле и мене ме искасаа, се изначудив баш. А баш читав пред некој ден смешка дека некој го каснал комарец и во фазон, што прави комарецов ќе украсуваме ли елка заедно.
На сред есен, у ек на ноември, загледав една девојка во Сити Мол. Носеше сукња, добро, парче текстил, каде атрибутот и беше скроз надвор. Ама небитно тоа, туку боси нозете, ни хулахопка, ни бутур, душа ме здоболе, ќе настине. Е за такви моменти Гриму се носи екстра вунен чорап у ташна, ради солидарност и хуманост.
Вие што буљате у телефон додека преминувате улица, меѓутоа се влечкате и ве чекаат коли... немојте бе. А многу ве има, секојдневно забележувам не само млади туку и средовечни.
Ноември, освен што е месец посветен на машкото здравје, исто така е и месец посветен на предвремено родените бебиња. За сите мали суперхерои
Да споделам една убава вест луѓенцаa Си добив снашка официјалноооо Брат ми ја запроси девојка му денеееесс! Повелете ситее почестете се Пресреќна суммммм
Можеби е за во друга тема, музика или филм, ама сакав да кажам дека е филмот кој ги буди сите емоции и е филм за секого... Секако со песната на векот како носечка песна на филмот. Убава ноќ
Овие корона времиња се одлични за давање изговори зашто да не искачаш со некои одредени лица, не дека се лоши тие лица па не сакаш да ги гледаш,али некогаш ќе те фати мрза или ќе ти се гледа некој филм/серија и сакаш да си седиш дома, не ти се социјализира со луѓе надвор и оп ќе кажеш абе знаеш да се пазиме да не искачаме ова она,и ќе си го седнеш мрзливиот гз со една убава кофа пуканки и ќе си гледаш серии и филмови. Ем ќе кажат еј види го овој "одговорен" е и слично бла бла..... win-win ситуација. Интересен феномен, ми текнува кога седевме 3 дена заклучени дома поради крај на светот со 23 заболени а на 1000+ сме надвор како ништо да не е, се адаптираа на проблемот луѓето, стана секојдневие веќе и не е толку возбудливо, интересно, ниту пак страшно, стана како токсична врска наместо да се стави крај и реши проблемот ќе живееме со него и ќе викаме ќе стане подобро, ама нема да стане. Ми недостига кино Милениум, сите филмови у последни 5 год ги изгледав таму, со бесплатни карти од разни радиа и остало, не знам ни зашто го затворија, и така само 4-10 луѓе беа во цело кино и има дистанца од 10 метри седиште до седиште, освен тие двајца што се лапаат и драпаат во позадина на киното и мислат дека никој не ги приметува, ми се иде пак да гледам нешто, плус со таа касиерката си имаме заебанции, ми недостигаат тие работи, се надевам у скоро време ќе го отворат
И на времето кога бев модератор а и денес кога не сум, кога ќе видам некоја апла фејк слика...а не можам да докажам дека е фејк пошо е кратена па не препознава такви фотки.... ми иде да се треснам од земја Што фајде од туѓи фотки? Немате интересен и исполнет живот? Немате убав сервис за сервирање? Немате убав телефон за фотки? Немате вештини за готвење? Ноу проблем..