Ми делуваш како професорица. Пошо ја кажав дека професорите губат интернет за време на онлајн. Грешно си ме разбрала. Преиспитај се како е можно да ти се губи нетот тебе и на колегите твој. Прво среди си мигрената па после дојди да делиш правда. А не да се расправаш тука по форуми.
@Feminka22 само зошто имаш јак имунитет не значи дека не можиш да фатиш ништо, само значи дека телото можи да ти се избори со то шо фати и да не сетиш или да поминиш екстра лесно. Шо е супер инаку, ептен поштовам работење на имунитетот особено во грип сезона и сега со пандемијава.
Професорите предаваат од училиште и дали знаеш колку лап топи користат паралелно интернет од еден рутер? Очигледно немаш појма. А дома макс, два три уреди. А, како има врска мигрената со темава?
Не ме ни интересира како се снаоѓате у тоа затворот исто како што вас не ве интересира дали ние иаме услови. Немој да кажуваш максимум минимум, некој нема посебен простор за да учи у тишина а не па уред. Се нафрлаш на сите до мигрената ти е.
Не е професорка, докторка е. Ама вистина е дека во школите им паѓа и нетот и често на професорите и свој користат поради тоа, но сепак мора да се уклучат, нема изговори. А, децата знаат да го злоупотребат и тоа со интернетот често. Гледам кај брат ми во основно, се истите "мангупи" за време на испрашувања немаат нет, а за among us да игра цел клас први се... Али работава снаџи се па живи е, не ни можеш да докажеш дали лажеле или не.
На вип многу често паѓа мрежата, што не е случај со телеком. Зависи од самиот провајдер. Без разлика, колку луѓе се уклучени. Некогаш на вип со еден паѓа, а на телеком со 10 души е стабилен. Најмногу сум била 5 мин. без интернет на телеком, а на вип 2 ипол саати. Што значи се зависи што користат.
Не мора да значи дека некој изведува нешто.А1 има послаба мрежа и интернетот паѓа по неколку пати на ден.
Ако некој нешто објасни, нафрлање е? И не биди безобразна, да мешаш разговор за образование со здравствени проблеми. А за делот со просторот, во моето училиште има избор. Прв, it уред доколку нема ученикот. Второ, печатени материјали, ако нема ниту интернет дома. Трето, физички да присуствува паралелно со професорот доколку е и во категорија без интернет и има потешкотии.
Ќутии, колку често се пуштам од мојот само за да не трчам низ училиште и да барам помош од информатичарот
Ви текнува на времето како деца кога ќе отидевте на гости и ќе ви кажеа дека немаат негазиран сок, ама ќе ви ставеле шеќер во кока колата (читај: црн синдикален сок за 15 ден) и немало да е газирана веќе? Се прашувате ли и вие како сте сеуште здрави и прави? #90skids
Да ви е*ам тоа сељаците што рокате ночас сам сањао плавог слона. Кластер комшиска журка.Нема да ве пријавам, ама појак звучник иам од вашиот...а малиот станува у 6, па...