Пишал книга Се гледаме на врвот, раскажува за успеси, за богаташи, за евреи, влезен у некој надреален илуминатски филм, на крај се ухлеби на државна цицка. Па тоа ли е врвот бе Коста? Јас мислев милиони ќе правиш, не за 500 евра да работиш. Ох уејт а дем минит... Способен чоек...
Мислам дека има доволно време да се вметне уште некоја апокалипса или шок сценарио. Срамота на таква јака серија 2020 полна со пресврти и шокови да нема добар финиш момент. После сезона 2 или такозвана 2021 Плус сега ќе почнат карантин-бебињата да искачаат следниот месец.
Седам и се думам дали ќе ја видам Адолф пак зошто не можам да ја тажам оти не знам кај е. Ако не видам тело значи не е умрена ( не дека е вистина ама така се тешам) и еден месец шетам и барам по треви, на ливада, во другата населба ама нема ни трага. Пес го пуштам да душка. Не ја наоѓа. Јас ќе седам и ќе се тешам дека изминатиот месец Адолф е жива и само реши да се пресели. Океј сум со то да ми е лута и замина. Само жива да е. МНОГУ работи изгубив годинава ама ова е таа работа која најмногу ме погоди. Галениче. Мислам дека онака чашата ми ја прелиј. Обично неќам да менвам ни добри ни лошо работи ама ако можам би ја вратила Адолф. И така.
Ми го направивте денот со мемињата за така омразената 2020 Факт: Хуморот може да ја разведри и најбезнадежната ситуација.
Сдк Сега или Никогаш МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО! Ајде момци направете не горди! Дајте светло во темницата на овој напатен народ! Цела Македонија е со Вас!!!
Јас кога ќе ја видам иглата за умртвување мислам дека животот ми поминува пред очи. И јас најмногу го мразев истото како ти ама кога ќе размислиш добро тоа најмалку боли
Мачките кога умираат секогаш си одат затоа што мислат дека така помалку ќе патиш. Истото се случи со моето маче.
@theowndemon Знам како ти е.Исто се осеќам за портокаловкото Сајлент. @piksooki Ко ќе ја видам таа за бушење,стоматологот(читај небаре умирам се осеќам ) ми вели ај,издржи,после ова е полесно и ќе се смееш.