Не знам оти ама кога пиша за одбројувањето , песна која ми пројде кроз глава е песната што ја одбележа 2019 година. Sestro drzi me sestro drzi me da ne pojurim kao luda nocas za njim Не сум по српска музика, често критикувам , ама овие две знаат да оттргнат внимание. Еве сме членовите на Фемина форум у гужвата се журкаме Ај сама ќе се испратам
Сакав да ја погребам. И со Пес ја барав заедно со душкање, нема дупка кај шо не сум пикната. Ваљда не би била предалеку. Ама ќе живеам во denial полесно е.
ЕВРОПСКООООООООООООООООООООООООООООООООООО АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АБЕ БУШИ ГИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Една ствар што ми прави лично задоволство и сатисфакција деновиве е кога ја кревам мачката од спиење. Флафиии со сонливи очиња, со опуштено долго тело , пробувам да ја држам во поза во која спиела, да не ја изместам , само да ја гушнам и полека се разлева како пудинг. Пушта раче, па ноже па и виси едното.... Тоа е таа креирана bossica, а ние ситни рибици , штачеш.
Еднаш, ама само еднаш не ширете негативна енергија за нешто. Во цел срање период со корона, со стрес и со илјада панични стравови, конечно се случи еден убав настан и тоа ви пречи. Значи, значи, аман веќе. Повеќе не ми се ни уклучува на форумов, само црна хроника е. А уклучувам форум и социјални мрежи да си оладам мозок барем малку од секојдневието кое во последно е само црно. Ама не бре, кога нејќи, нејќи. Патем, капа долу дечки. Секоја ви чест!!!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223427695510762&id=1538710233 Цареви Се надевам дека нема да има последици за тоа што го кажа Тони. Конечно нешто позитивно во оваа год.
Во слободно време има поткатегорија Спорт. Слободно разгледајте ја и отворајте нови теми за кои сметате дека има потреба.