Кој не верува сега ке ви кажам да верувате зашто јас и маж ми имаме Ковид...симптомите ги имаме тој е подобар јас не баш... убаво викале додека не осетиш на своја кожа нема никад да знаеш... верував 50/50 но сега 100%...се надевам ке помине добро.. Сакам да кажам пазете се луѓе не е шега...доволно е 1 неодговорен да наштети на многу...жал ми е за бебчево ништо др
Skrseno mi e srceto. Rasparceno. Me boli dusata. No znaete sto? Denes go blokirav bivsiot od instagram, go izbrisav od site drugi socijalni mrezi. Mu go izbrisav i brojot. Sega ostanuva na vremeto da gi zalecam ranite od srcevo. Mnogu me zdoboli, no ova go pravam za dobroto za samata sebe. Lugje tipot me dotolci, no sepak uste sakav da najdam nesto sto ke go pamtam po dobro. Pocna manipulativno da me voznemiruva so bezveza poraki. Momentot koga go prasav svesen li e so ponasanjeto... Mi rece,, Kako?,, Povtoeno manipulirase, i vo momentite dodeka sama barav opravduvanje, da go pametam kako covek, toj ne dozvoli.
Сон или јаве, не можам сеуште да се освестам да се отрезнам. Каква вечер каква ноќ каква прослава каква обединетост излив на чиста љубов и емоции и се само ради тебе наша најмила М А К Е Д О Н И Ј А!!! Сега е наше време, сега имаме златна генерација која на чело го има најголемиот македонец во моментов ГРАДНЕ ПАНДЕВ! Додека политичарите од соседството се гневни на нашиот успех, нивните народи ни честитаат за овој голем успех од срце. Затоа што секогаш фудбалот ги стоплува срцата, затоа што секогаш и ние навиваме за сите нив на големите натпреварувања! Со гордост и огромно за Македонија! Вечна да си Татковино!!!
Не знам дали некогаш сум ви кажала, ама собранискиот канал ми е омилен. Ретко гледам тв, ама кога гледам тоа мора да е овој зошто бољи е и од Касандра. Па вчера коа си пуштив тв, нормално прво таму да видам главните лепотани шо праат. Туку си го гледам Димитров нешто ко здрвен ми беше човекот и така ко блед малку, а и рачето не го мрдна. Си реков сигурно му се прилошило ништо благо нема каснато денес, ама па го посматрам и као чудно да му стоеше маската некако, а и повисок, построен ептен во споредба со другиве околу него седнати. И ми светна после сијалицата дека за слика станува збор, поточно од оние картонски фигури, седната. Да биде уште подобро, ја избрале првата слика која се појавува од него на Википедија и му бапнале една маска за да почитува протоколи и фигурата. Спојлер *Се извинувам за лош квалитет на слика, поради сликање на тв е. Обратете внимание на рацете, копчето на палтото, краватата. Спојлер Знаев! Знаев дека има причина заради која собранискиот канал е најдобриот што постоел. Ама зошто не сте другари и не кажувате дека и вакво присуство се важи? Следен чекор е споменик во собрание. Едвај чекам.
Нели кажуваат дека непријателите уживаат во вашата тага вашите солзи. Вчера чекав професорка да дојде на тоа платформата и се распеав нешто. Другарка бр 1 вика "Дај бе не бидете досадни". Значи и пречи моето пеење. Расположеност да речам. Денес нешто со професорка се нашалив и се наќезив. И другарка бр 2 го извика моето име" Добро бе Малечка брат". У смисла досадна сум. Значи ги убивам со мојата среќа. Имало вистина значи.
Имам очајна потреба од малку безгрижност и одмор од сопствените мисли. Во догледно време не мислам дека ќе имам таква привилегија.
СДК ај па и на наша глава еден ден, имаме и ние коњи за трка https://www.index.hr/vijesti/clanak...atvora-hdz-mora-vratiti-milijune/2229990.aspx
Има ли држава со позарибан здравствен систем и со волку неписмени тако звани доктори и сестри? На кој пазар ги купуваат дипломиве и јас таму да ја пробам среќата?? Или од кој контејнер ги вадат??? Сите ли квалитетни кадри ни отидоа, па ни останаа само гнасиве тука????
Само Македонче може да му се смее на некој што греши додека зборува странски јазик, а самиот не знае реченица да сврзе ни на мајчиниот, а па за странски да не зборуваме.
Кај мене во зграда ваљда имаат роденден и се прегласни, дали ако ги пријавам во полиција ке можат да направат нешто?