Само ќе дојат да ги опоменат, ќе им речат да бидат потивки и тоа е тоа. Истото можеш да го направиш и ти. На фин начи, вака и вака ако може малку потивко, фала пријатно.
Денешниот петок 13ти го гледам само како почеток на викенд и едно нумеролошко суеверие кое воопшто не е важно добра ноќ.
Јас се радувам и на мала точка светлина. А не е мала овојпат. Ама ако не си спортски фан нема што да се објаснуваме. Секоја светлина радост и трошка надеж во моментов ни се како Шар Планина. Жива здрава сестро
Nikogas ne mislev deka covek moze da bide tolku surov. Nikogas ne mislev deka nekogo moze tolku mnogu da glumi, da te iscrpi, da te manipulira. Sekogas kolku nekoj da mi napravi loso, povtorno gi opravduvam, naogjam barem edna pricina za da se sekjavam po ubavo. No do koga vaka, moram toa da go smenam. Denes sfativ deka covekot koj go sakav bil najzlobniot covek. No znaete sto, se mu kazav, se sto mi lezi na dusava. Sfativ deka dusevniot mir e pobiten, od dostoinstvoto moe koe go cuvav so molcenjeto. Znaete ona zloba od covek, koristi se sto ke mu ispadni pred pat za da si ja zadovoli celta? Covek bez dusa. Se prasuvam kako posle tolku zli raboti istite si legnuvaat mirno. Kako? Ili mozebi jas sum pamuk, mozebi ne sum za ovoj svet. Se prasuvam zosto zivotot me sprema so takvi lekcii, sto e toa sto treba da go platam, naucam, ili mozebi dobijam? Se nadevam me ceka nesto navistina vredno. Nemoj zivote, ne ja sakam veke ovaa lekcija, me istrenira predobro.
Ама вие битно носете маска и кога живо пиле нема околу вас. Додуша во тиквата се неспособни, оправдано е.
на инвалидски места се паркираат коли кои се переле во пералната исто така. а со оглед дека секогаш пералната е фул со полициски коли.... јасно е за шо станува збор.
Ххахахахха машки напален ум бе Тамарчето е моја генерација 1985 п.с. @Ava.84 , тебе сигурно ќе ти текне на песнава