denes sfativ kako covek sam moze da si se ponizi i ispadne najgolem idiot maaaa podolu od dnoto da bas e smesno izigrava umen i demek "cesen" i so eden zbor se paga u voda hehehe
За недај боже да оживеат некој вирус или бактерија која била безбедно скриена и за која не се знае ништо па уште толку да не дотепаат, малку закана е мразот што се топи и што крие кој знае што па и мумии ни фалат. Ама како поинаку ќе се прават теории, после ќе има проклетство е не е бактерија
Ај пробај преку постов https://www.facebook.com/1951286161762816/posts/2281996225358473/?sfnsn=mo Не можам директно страната да ти ја пратам. Не знаеш што пропушташ
РИП Козјак... Најголемите шупаци на втор ден се ставиле во Аурора. 100 коли... ем корона, ем убиство на зона на заштитени води и недопрена природа... Уште ми е у глава сликата пред корона, некаде јануари, колку беше гнасно, како група од браќана дојде, си избришаа раце со влажни марамчиња и ги фрлија доле. Сега ќе биде уште полошо...
Си кажувам на универзумот јас Нека добијам па ќе си ги чувам парите за подобри времиња и купувања, коронава белким ќе мине
СДК, има хронично болни кои секој ден мора да оди на работа Ама има и хронични кои навистина мора дома да седат ЗБОГ короната.Од кога се вработија се оболеа хронично-ги боли пи*ка за се
Еееее и како практикант те тртат и ебат од сите страни, зошто им се може. Абе не вработен, практикант! Џабе имаш работка етика и си воспитан и културен и се трудиш, џабе! Само да тртат и ебат!
Ејјјјј жими се, значи ВЕ ОБОЖАВАМ вака кога користете од нашите културни зборови , одма ми давате мотивација да напишам и јас у тој стил. Туку дај нека ја отворат темата за номинации за форумџика на годината да те номинирам тебе и уште две и да ја заокружиме годинава. Да си ибеш векот, ме насмеа , јас на мој начин ти го сфатив коментарот