Многу глупоќа не е на арно. Зошто на пример нема некаковметар кој ќе ја мери, и кога ќе дојде под одредена граница.... што? Што да следува после? Автоматски да се почне да се намалува притапот на кисолород за персоната? За да не го троши залудно? Или? хаштаглејтнајттотс
Веројатноста дека ќе го добиете очекуваниот телефонски повик е обратнопропорционална со честотата со која гледате во него
Никогаш во животот не сум мразела никого. Не развив такви чувства ете до скоро. Не дека е омраза туку не знам како да дефинирам.. Према жените што питачат со мали деца и бебиња. Дали од хормони, чим ќе ги видам срцето ми се кине од жал спрема децата, бебиња премрзнати боси , секогаш како комирани ги носат како да се вреќа со компири Нека се и цел ден надвор, знам не го прават тоа од ќејф туку зашто мора децата да патат заради тоа? Зошто раѓаат без број деца осудени на мизерија? За да ги сожалуваме повеќе? Баш заради тие деца денар никад нема да им дадам. Освен храна.. за детето.. Многу депримирачки пост
Не се сите нивни деца. Некои се изнајмени. Што да ти кажам....социјалните служби кај нас воопшто не си ја вршат работата
Го фати ли некој закон за тие што има докази дека се изживуваат врз животни? Што бидна со тој психопатот што на сред улица го закла кучето со секира? Знае некој? Дај аман нека уапсат неколку души нека послужат за пример да видат што им следува ако вака се понашаат. Па како може бе некој олку ладнокрвно невино животинче да тепа, што може едно маче толку да ти згреши за да го тепаш за да го убиеш? Гнаси од луѓе, ако некој ден рокнам некој е ваков психопат ќе биде. Пу.
Ништо.... И со видеа и со докази и без докази, никој ништо не им прави на монструмиве. Тој што го уби кучето, пак ништо. Кога се крена галама го чуваше полиција и после се заборави. Не знам на гнасиве од каде им доаѓа оваа злоба вакво нешто да направат
редовно се карам и бледо ме глеа. детето се глеа дека не спие природно. не знам како успевам да не им го земам, жими се
Леле бе па какво е преплашено сирото, не се мрда дури оваа со метлата го удира. Среќа читам многу луѓе се понудиле да го вдомат, се надевам ќе си го земе некој што ќе му пружи многу љубов. Еднаш @theowndemon кажа, јас да ја повторам, ако станам сериски убиец ради вакви ќе станам, мрш мамицата гадна.