Ја сум Ѕ понекогаш . Ама мачкетината дома је још веча , па оваа порка мизерија ја купив за после на балкон да израсне во бјутифул ако даде судба, а украсите се оние што на мачка радознала најмалку и привлекуваат пажња. Топчестите во аранжмани ги наредив. Частиш врв?
ти само кажи каков сакаш и пиши адреса у лп п.с. коа имав мачка редовно мочаше под елката има увек бетер...
Реков микро верзија, видов дека е палма, која баш личи на "палма". Онда да, видов и други, ама ќе не бришат за чет
Абе како не му е досадно во животот на оние кои нон стоп се сериозни? Леле ич смисла за хумор да се немало... недај боже некоја смешка да кажеш пред нив, ќе те гледаат ко од Марс да си паднат. А јас колку што знам не е толку страшно да се шегуваш, не боли многу.
Разговори до доцна во ноќта на длабоки теми со драги луѓе just hit different. Спојлер Навика ќе ми стани ако продолжи ова бидејќи е втор пат неделава, but I have no regrets.
Многу сум разочарана дека З Д Р А Вј Е е тргнато. А, баш сите не збораа и битолската пропаганда почна да функционира поќе.
Од херојски дела го издвојувам спасувањето на другарка од прпопаднат дејт со погрешен момак. И се погодил некој фанатик по здрава храна, па и капак на се' вегетаријанец бил. Ја удавил за бенефитите од здравата исхрана и нејадењето месо. Не се издржувало тоа, ми вика начисто полудев од досада. Држ се сесре, ќе си најдиш некој асолен па заедно одиме на дабл дејт на скара и пивце.
Кога ќе научам да си завршам некоја обврска ако немам ограничено термин? Абе ќе влечам до крај и пак се во брзање
Еднаш многу порано бев со еден на дејт што за броење калории ми зборуваше цело време. Значи за се колку калории имало и дали вредело да се јаде или не. Напор.
Абе јас исто пазам на храна и интересна тематика ми е за дискусија, ама не некој да ми зборува посебно на дејт за секоја една работа колку калории имало и што било добра алтернатива.
Овие неколку дена одмор ми дојдоа ко кец на десетка. Мерси!!! Барем дома си отседов,видов на што личам Просто едноставно се изнауживав
Секој ден по малку. Јас па обратно, мразам да имам одреден рок и тоа ми создава притисок. Сакам да си ја распоредам работата и лабаво да си терам
Јас се под саат гледам, до последна минута да е испланирано ако има некој термин и обврските пред тоа подредени, ако нема дооолго и широко