Зошто нема снегови како порано што имаше, големи долги? Памтам едно коледе многу имаше снег,полека движевме по улиците, а сега.. #ПрашањаШтоМеМачат
Речи чу ти да едни Срби пред некоја година во апартмани, во Врасна мислам, вареа грав, со сe запршка (или какоидасевика тоа што му дава црвена боја на гравот), со се сè Па тоа коа замириса по ходници, пах пах, мераци И јас тогаш:
Ако живееш на високо не верувам дека би го рекла ова, малооо! #траумиодпаѓање Срби вареа грав? Посно? Не правеа месо? Не се тие чистокрвни Срби, не, не.
Честит Бадник, за многу години денот! Битола https://www.facebook.com/elgrecobitola/posts/3215493048480197
па тоа од кам шо го пуштија сами да си земат да си одберат е баш смислено за нив да може раат сите да ги испофаќаат
Ќе пишев врата. И се багнав. Врат-а. И од ко почнав да го гледам така зборот секој пат кога пишам "врата", се осеќам како грешно нешто да прам. Врат-а.
@Ahoy Вади се ти,вади се ко Венко на пресови кога го напаѓаат новинарите како хиени. Родена сум и живеам во Скопје,ама дел од потеклото што мислиш од кај ми е? Зошто се двоумам дали да се смеам или да се осеќам навредена? Ај,смеа ќе одберам,да не будем Гринч.