*Крева два прсти* yucky. Сакам да кажам дека си ја скратив малку косата сама и са ме тера нешто од внатре да ја скратам поќе. *Чекам некој шо знај колку ја скратив да мрчи дека многу ја скратив* Спојлер
Многу ти шо е парк! Кај нас две дрва може да се парк... остај ти опичени паркови од неколку стотици хектари шо имаат странчиштата! То кај нас 'шума' се вика.
Ако умејш, само напред! Јас секогаш кога ми треба промена, почнувам од косата. СДК дека колку се поубај нештата што ми се случуваат, толку полоши очекувам да следат по нив. Мајндсетот крш.
Остави филмови и книги... Реалната приказна која ја слушнав денес толку ме погоди и ме трогна што за памет ке ми биде долго врема.
Па не знаев дека знам. Пред некој ден само сечев оштетено ептен невино сечење. Сега решив дека ќе сечам па нека биди шо ќе биди. И не е лошо.
Уште некролог обесен на фб немав видено. Колку неубаво ми дојде кога ми се појави во њуз фид, значи луѓево не се при чиста свест штом вака прават. Немам друго објаснување за глупостиве иначе...
Како сум гладна! Ама касно е туф туф, не е времето... А, да си направам едно сендвичуле малечко? Може, може.
Ај него му летнала чавката сосе конец, ама мене ме интересира, дали има кандидатки за понудава? Оти тоа би било навистина next level
Јас цел ден се мислам кое годишно време е овде. 22 степени, сите врати отворени дома. Не се диши надвор, спарно уште да земам купаќите и да се капам во морето. Ама големо АМА времето научи да лаже.