Кога гледам во темата "Што јадете во моментот " се прашувам какви луѓе сте вие што земате еден-два реда чоколадо во тацна ставено? Јас не сакам да валкам тацни за толку малку го јадам цело од паковка
Да те обвинуваат дома за секој расипан уред и тоа со дрско викање и навредување е посебен тип на токсичност.
Сакам да кажам #целадае #големадае https://babambitola.mk/bitola-so-nevidena-ubavina-poubava-od-svetska-prestolnina/amp/ Спојлер Само нз оти пиши поубава од светската престолнина кога та е светска престолнина али океј ....
Среќна Нова на сите освен на тие што пишуваат пресмешки на секој пост од Филипче за статистика на мртви луѓе. Како ви иде олку глупи да сте нема никогаш да разберам.
Ми се чини дека оваа вечер нема да склопам око а треба да станам по полноќ - од тоа шо пред 1 саат ко сум ја акнал колата в тротоар цела предница потрес на мозокот доби.. глуп
Од желби што никогаш нема да се остварат, а секој од нас силно ги посакува: камо подолго да траеја убавите моменти со драги луѓе и камо да не ја чувствував онаа грда меланхолија кога се разделуваме.
Она кога се разделуваш со драга личност и ти иди да се вратиш назад, да се стрчаш и повторно да ја прегрниш. Па едвај чекаш следна прилика да се видите. Зошто времето трае прекратко when you're having a great time?
кога и ние би биле како животните ,да се погалиме за да изразиме љубов но не сме такви.мачката толку ми се милуваше сака да се бакнува е тоа е чиста и искрена љубов,јас само ја прегрнав силно
Од патетични луѓе - оние што ќе се вакцинираат и идат во Грчка и што се исмеваат со тие сиротите што ќе останеле да си одат на одмор во Охрид. Оо, да знаете само колку места во земјава сакам да ги посетам. Мислам ако поим за одмор во државава ви е само Охрид и ниедно друго место, жал ми е за вас нашетаните. Барем за шетање места имаме бајаги. Ако не море, куп преубави планински места и национални паркови имаме.