Идеа ми даде, нареден пост на инста ќе биди селфи и во опис ќе ставам риба иако селфи е да се знае дека сум рибица
Кога легнав (во 4 и нешто), кога станав (сега). Ај добро утро на сите, се надевам понаспани сте од мене, успешен работен ден. Одам да се средам и да фатам автобус. П.С преубаво е небово надвор
Раскинувате. Одиш на испит и растураш. Искезена од шестка до шестка, излегуваш надвор и автоматски земаш телефон за да му се јавиш да му кажиш, по навика и сфаќаш дека од сега натаму, никогаш повеќе нема да можиш да го напрајш то.
Порано го праев ова и искрено не знам зошто, можеби бидејќи не ми се оставаше без опис сликата и/или убава ми била. Сега одвреме навреме знам да ставам некое друго емоџи.
Најаверзичен вид на недоразбирање во комуникацијата е селективното слушање на еден од учесниците кога недоследноста резултира со општо оправдување, "не сме се разбрале", во иритантен толкувачки контекст, "така ми одговара".
Знам за тебе дека такво ти е креативното изразување. Еј, да не се разбереме погрешно, секој си има право да си прави што сака на свој профил. Само ме интересираше толкувањето, дали значи дека сликата ти е омилена, дека испраќаш љубов до тие кои ќе ја видат, дали значи денес си покажувам љубов на себе итн. Плус муабетов ми е три сабајле верзија, па можеш да замислиш колку битно прашањево е. Така што ве молам не се навредувај/те и ако си користиш/тите, навистина нема ништо лошо.
Нее никако, какво навредување. Смешно само ми падна оти не знам зошто го употребував тогаш и не сум размислила.
Ми се гади од луѓе кои тепаат животни. Се брзаат да земат животинче и кога не ги слуша го тепаат нечовечки. Страшно
Јас пак само ѕвезди редев, cuz i'm a star Шала на страна, се согласувам со @Amellie13 И мене ми беа чудни сликите без опис па ставав нешто рандом Сега веќе ни тоа не го правам, си стојат така сликите ружнички без описи