Ова m&m јака зараза се.. Ама и јас ко ќе видам дека сум ослабела едно кило и ајде одма си допуштам се и сешто...
Убава глетка е ама воглавно и јас мразам снег. Најмногу ради тоа ко ќе подмрзни и се лизга, па не можи чоек раат да оди без да се зализга или најлошото - да падни. А јас ко што сум со две леви нозе ич не ми одговара. Fast forward one or two months, please.
Нема посреќна од мене кога губат Милан со 2-0. Па и Јувентус ми го направи меракот што изгубија од Наполи 1-0. Интер, ако не победете утре, ќе се откажам од вас преку весник! Ете зошто снег вее. И јас како иден шофер, да ви се пофалам дека возев денес часови на снегот.
Снегов ќе ми беше убав ако бев у некоја викендица на планина и си уживав таму на чист воздух и на убав снег и патеки кај што не е замрзнато се. А, не у Скопје кај шо е каша попара по улиците, особено ден после паѓање на снегог, се се лизга, кал насекаде и се е никакво.
Еј, и ти си за Интер? Од денес си ми најдобра другарка, прв пат наоѓам некоја што исто така навива за нив.
Не си ми најдобра другарка, туку сестра! Само шо добив ЛП пцовки за Интер.. Среќна сум кога ги нервирам.
Го мразам снегот и ладното бидејќи секогаш ми текнува/ме асоцира на сите бездомни животни и луѓе кои живеат во услови под човечкото достоинство, а ги има за жал се повеќе и едните и другите.
Еееее...која дрскост е да имаш заболен од Ковид во семејството до степен да оди на болница, а ти во меѓувреме да собираш друштво, и тоа не било кое, туку другарчињата полицајци, и да ги реметиш соседите со Пеџа Меденица во 2 и пол наутро. Гнасна држава, уште погнасни луѓе.