Не знам зашто искрено никој ништо не кажува. Ние се слушнавме и само кажа дека е банирана, и баш ми е криво многу
Јас дури денес дознав. Поим немам зошто, нема објаснување а реално би требало да има тема за тоа кој и зошто е баниран.
Вети ми дека ако одам далеку често ќе ми пишуваш, секоја вечер ќе се гледаме на камера и ќе ми посакуваш добра ноќ и слатко сонче како и до сега. Вети ми дека барем еднаш во годината ќе доаѓаш кај мене, дека и понатаму ќе бидеш секогаш тука за мене. Вети ми дека се' уште ќе ме сакаш како и сега. Вети ми дека нема да се заборавиме.
Зошто луѓе кои не си го средиле ни својот живот, се мешаат во туѓи и ги управуваат на добар пат демек? Чим сте толку паметни средете си го вашиот живот првен.
Има таква тема, поточно две теми ама забораваат да ги додадат новобанираните. Ако не почне некој да се распрашува по други теми, не им текнува.
Сакам да кажам дека конечно се убедив за нешто и во тек на следна недела другар ќе ми поможи со насоки за да го исполнам. Дете јас е многу среќно и возбудено за то дека една од можните работи кои сум ги сакала, а како возрасен сум се плашела да ги напрам, полека ми се исполнува. Малку со сила јер ме турнаа оти ми фуфка ама сепак.
Зошто некои луѓе се расипани и зошто единствена цел во животот им е да растурат туѓа среќа? Се хранат со драми кои сами ги предизвикуваат.