Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Утра сплотени од мирис на кафе, море и зимзелена шума. Не постои ништо поубаво од тоа да се будиш и заспиваш покриен со спокојство.

На Foreveryoungiwannabe, vinozito1, cigarce и 20 други им се допаѓа ова.
  2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804

^ ма можам јас да ги разберам фотките, чекирањето и "из травелинг ту", ама никако да разберам зошто некои личности чувствуаат потреба да го носат часовникот додека се бањаат...

Едно е што ниту водата, ниту песокот, ниту сонцето не му можат ништо, воедно часовникот е нов (читај часовникот е и скап), ама нема ли да ви пречи неисончаниот дел на раката? Сериозно?! :^) :rofl:

3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.402
    Допаѓања:
    17.648
    Не бе значење на тебе, на Саша Ковачевиќ мислев, дека е многу популарен и познат.
    Ако не сакаш ти, ќе најдам друга женска да ја сликам со него, ама ќе се каеш, ти губиш, уште малку време остана за размислување, многу мациња се заинтересирани :rofl:

На simoncelicius и sofijanoka им се допаѓа ова.
  4. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    До кога со вакво намуртено и облачно време. Ова веќе не личи на лето -.-.
    Барем не ми е криво што деновиве ми минуваат учејки.

5. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Мислам, крајно време е да темата- Дали сум бремена? се премести во категорија- Насмевка. Нaјдобро ке биде така, за сите поубаво ке биде :) :D :D :D

На kala21, bubamara12345, SimonaTino и 5 други им се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.864
    Допаѓања:
    101.732
    http://www.youtube.com/watch?v=42_WBvxjtTI
    Клипов е љубов.И моите така се смешкаа кога ги мазев.[​IMG]
    Патем зошто некои лоши работи имаат убави имиња.На пример циклонов Клара,најново бактеријава ЛИСТЕРИЈА.Како име на грофица.[​IMG]
    Денес се скарав и со вагава,не се качувам веќе на неа.[​IMG]

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  7. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Mи фали времето на писмата.Kога сите се радуваа на поштарот.
    Сега ретко кој му се радува и го очекува оти носи само сметки за плаќање. :(
    Епа затоа јас се распишував писма. :e: :e: :e: :e:
    Овој месец речиси секој ден сум во пошта.Потрошив некој денар плус, но затоа сега пак секој ден го проверувам поштенското сандаче и го очекувам поштарот. :e:
    Велат перото и зборовите се најсилното оружје.Затоа решив да пишувам, да барам правдина, ама на старомоден начин. :!: Оти модерниот ама ич не ми се допаѓа. :$
    Којзнае може моите писма ќе сменат нешто? :wasntme:
    Ако не одам на пораки.

Не сум му фрлила мерак на поштарот :D туку ми се пишуваат писма

На Serafima, bittersweet, kala21 и 13 други им се допаѓа ова.
  8. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.507
    Допаѓања:
    35.183
    До денес, 6 години откако почина дедо ми. И уште не ми се верува, како баба ми воопшто стои на нозе.
    89 години, 4 деца и уште е силна. Уште се грижи за нас, уште со сестра ми си игра, трчкаат околку двор.
    Во мои очи, таа е пример за бабите на нејзината воздраст.

Сите треба да бидеме силни додека можеме, без разлика на сите пречки кои ни ги дава животот.

На cigarce, bubamara12345, ColoursOfTheRainbow и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.755
    Среќна сум и задоволна.
    Цела куќа ми мириса на зачини и на готвено...
    Рибата во речна се печи а мирисот е на завидливо ниво. :lol:
    Палачинките се веќе намачкани и чекаат некој да ги изеде... :inlove:
    Мајками изненадена бидејки не ни очекуваше дека ке добие торта за роденден...
    Сакав да ја изненадам па порачав торта и само динг донг на врата и оп торта а мајками ваква :o
    се израдува бе Боже многу е среќна...
    Не ни замислуваше дека на врата ке ја дочека торта :lol:
    Среќен роденден мами да си жива и здрава и секогаш топла , мила , радосна , насмена и уште сто такви убавини....

Кога готвам се чувствувам среќна...
    Мојот омилен мирис е мирисот низ цела куќа што се шири на готвено јадење....Зачините и вкусното јадење

:party: :dance: :^: :d: :ninja: СЛАВИМЕ РОДЕНДЕН НА МАМА

На cigarce, bubamara12345, vinozito1 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Дека сите си ги сликаат нозете со апостолки или сандали и со море во позадина,јас годинава со мартинки ќе го направам тоа.
    Затоа што апостолки се ту мејнстрим!

На Cataleya, prettyliar, Dog-lover и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.503
    Преку глава ми е од лицемери, лажговци, неписмењаци и остали гниди смрдливи !!! :fubar:

На Heartbeat му/ѝ се допаѓа ова.
  12. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    Не бе значење на тебе, на Саша Ковачевиќ мислев, дека е многу популарен и познат.
    Ако не сакаш ти, ќе најдам друга женска да ја сликам со него, ама ќе се каеш, ти губиш, уште малку време остана за размислување, многу мациња се заинтересирани :rofl:[/quote]

Маци ај олабавиме, не ме личи да се глупирам на сајтов со толку постара личност од мене.

13. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.032
    Допаѓања:
    36.153
    СДК... Кога еден збор постојано се употребува во разговорниот јазик ја губи острината.
    Патем,зошто луѓето чувствуваат неприкосновена потреба да го изговорот зборот сфаќаш во секој контекст од вербалната комуникација?
    Пренагласеното потенцирање на интелектуалниот капацитет во смисла колку тие сфаќаат,за разлика од соговорникот колку тој не сфаќа ја минимализира суштината на разговорот доведувајќи го на пиедестал личното его со пропратени фрустрации...

На EMoonlight и valery15 им се допаѓа ова.
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Секогаш е така, ретко кога некој се гледа себе си, почесто кога некој му е поважно што другиот прави, а единствено што прави е си троши време залудно.Во животот има попаметни работи, отколку следење на туѓ живот.

На Jenniffer, EMoonlight, Dog-lover и 4 други им се допаѓа ова.
  15. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Јас не го тупам вечерва многу :)
    Онака безгрижно ќе си кажам, па нека изгорам ако лажам :D
    Секоја домаќинка си има своја сукалка :!:
    Една која и лежи на рака, а друга со која прави чуда во кујна :$
    Пмс е крив за се :tmi: :wasntme:

На bittersweet, julie77, EMoonlight и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.402
    Допаѓања:
    17.648
    Ту бре, да не се разбирало шала :^)
    Не за друго, сега ти пишувам од мобилен со камерата во раце, зад една грмушка, ловам плен. :D
    Барем си признаваш дека се глупираш ;) , а јас само се шалев, има разлика.

Да не знае некој како паднала Лепа Брена додека појадувала па си ги скршила двете раце? Не дека се потсмевам, ама никако не можам да разберам како паднала при доручкување, дали седела на балкон па од него паднала на долниот спрат или како? Ако има видео сакам линк.
    Па и одма семејството со слатки насмевки споделува слика на твитер, па дури и секој веб сајт ја пренесе веста.
    Исто дознав и дека Марко и Лима планирале да се смират, да си го спасат бракот, па затоа сега се во хотел во Црна Гора, пола хотел резервирале за да добијат приватност, а после ќе оделе на Хаваи :^) . А јас цела недела висок притисок и инсомнија до раните утрински часови, цело време ги мислам дали ќе се смират.
    Исто и газот на Курникова е тема, а газот на Кардашијан веќе нешто видено и досадно како дијареа.

На македонскиве веб сајтови не можеш да прочиташ нормална вест, интересна, поучна, само некои вакви глупости. Само се копираат едни со други (дури ги копираат и правописните грешки), а па кога ќе видам некоја бајата вест од вистина.мк споделена на фб, а го напишале насловот во стил како-шокантна вест, до сега невидено!! :o и задолжително со некој туѓ збор или правописна грешка, :tmi:

Интернетот како и телевизијата, па и радиото во земјава, се обично срање. :puke:

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.450
    Допаѓања:
    143.700
    ^ А бе постара жена е Лепа Брена, ништо чудно да имала остеопороза. Лесно се кршат коски на тие години.

Каква нервоза ме фати од пишуванцииве, крајот одамна се гледа, ама никако да стигнам до него. Ми иде лаптопов да го изедам од нервоза. Знае некој колку калории има во 100 грама лаптоп?

На kala21 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Кога конечно помислив дека среќата ми се ближи, дека сите неспокојни денови поминати во исчекување на нешто им се ближи крајот, и дека коцкичките во животот ќе се спојат и ќе тргне на добро тогаш судбината застана на сцена и рече НЕ СЕУШТЕ !

19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.402
    Допаѓања:
    17.648
    Абе колкава магарица скока по спотови со црнци, па за незгода при доручек е чудно, затоа сакав некаде да има некој опис на настанот. Освен ако не прикриваат семејно насилство дека Боба ја бутнал по скали :$

Магистерската ја пишуваш? Ајде бе па нека те мотивира тоа дека си чекор до крајот. А и ако го изедеш лаптопот ќе те фати запек :D
    Ако треба помош само кажи, да смениме малку рутина од можни бремености при петинг, да се свртиме кон образовна помош :D

20. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    ^
    Во сообраќајка настрадала Брена во Хрватска, какво паѓање, кај го пишува тоа? :D